© Lars Ranek

Vandmelonshots med limeskum

De knaldrøde vandmelon-limeshots er en lækker og læskende lille mellemret, inden grill-menuens søde finale kommer på bordet.

Opskrift til 4 personer

Vandmelonsaft:
tørrede abrikoser 4 stk.
vandmelon 300 g, uden skal og kerner
sukker 1½ spsk.
økologisk lime 1 stk., saften herfra og revet skal til pynt

Limeskum:
Tilberedes maksimalt en time før, den skal serveres.
past. æggehvider ½ dl
sukker 1 spsk.
økologisk lime 1 stk., revet skal og saft herfra

Vandmelonsaft:
Kom alle ingredienser (undtagen revet limeskal) i en blender, og blend for fuld musik.

Fordel den blendede saft i fire grappa- eller shotsglas, og stil dem i køleskabet, indtil limeskummet skal på, og de skal serveres.

Limeskum:
Riv limeskallen fint, og bland den sammen med limesaften.

Pisk æggehvide og sukker til sejt skum med en håndmikser. Vend saft og skal i skummet.

Top vandmelonsaften med et låg af skum, drys med revet limeskal, og servér som forfriskende mellemret.