© Pia Enghild

Papaja

Opskrift på papaja med marengs, kokoschips og lime.

Opskrift til 4 personer

papaja 1 stk., stor moden
lime 1 stk.
kokosnød 1 stk.
æggehvider 4 stk.
sukker 200 g

Marengs:
Pisk hviderne stive med ¼ af sukkeret, pisk derefter sukkeret i ad 2 omgange. Marengsmassen skal være så stiv, at du kan vende skålen på hovedet, uden massen falder ud. Læg 4 store skefulde ud på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen ved 120 grader i ca. 30-45 min. Lad marengsene køle af på en rist.

Kokoschips:
Bank skallen af kokosnødden, og få kødet ud i så store stykker som muligt. Skær fine strimler af nødden på et mandolinjern eller med en tyndskræller. Bag chipsene på bagepapir i ovnen ved 150 grader i 10-20 min., indtil de er gyldne og sprøde. Skær papajaen i 4 stykker og server den med marengs, kokoschips og lime.