Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

I aften er der premiere på Masterchef Dessert

De søde sager er i fokus når Masterchef er tilbage på TV3 i aften.

© bobedre.dk

BO BEDREs faste dessertkok Morten Heiberg er meddommer, når TV3 i aften har præmiere på deres nye Masterchef Dessert. Morten Heiberg har leveret desserter til BO BEDRE gennem mange år. I kan få en lille smagsprøve her!

Dessert/Chokolade er i den grad blevet hipt. Vi har derfor fået Morten Heiberg til at designe et helt unikt chokoladesæt til BO BEDRE. Ligesom de professionelle kan du lave din egen chokolade i den praktiske røreskål, temperere og blande den med røreskeen, som har indbygget termometer, og lave flotte ensartede stykker i den funktionelle chokoladeform. Du har lige nu mulighed for at sikre dig dit eget eksemplar, hvis du benytter dig af dette unikke tilbud.

De fem par som bliver budt velkommen i MasterChef-køkkenet er: Revykollegaer Vicki Berlin og Katrine Engberg, sanger og skuespiller Pernille Højmark og skuespiller og instruktør Michel Castenholt, guldsmed Josephine Bergsøe og iværksætter Michelle Hviid, entertainer Annette Heick og tv-vært Emil Thorup, komiker Dan Andersen og stand-up'er Anders Fjelsted. Castberg og Mielcke tager imod dem og præsenterer deres nye meddommer, dessertkokken Morten Heiberg.

Se med i aften kl. 19.00 på TV3

Relaterede Artikler