© bobedre.dk

I aften er der premiere på Masterchef Dessert

De søde sager er i fokus når Masterchef er tilbage på TV3 i aften.

BO BEDREs faste dessertkok Morten Heiberg er meddommer, når TV3 i aften har præmiere på deres nye Masterchef Dessert. Morten Heiberg har leveret desserter til BO BEDRE gennem mange år. I kan få en lille smagsprøve her!

Dessert/Chokolade er i den grad blevet hipt. Vi har derfor fået Morten Heiberg til at designe et helt unikt chokoladesæt til BO BEDRE. Ligesom de professionelle kan du lave din egen chokolade i den praktiske røreskål, temperere og blande den med røreskeen, som har indbygget termometer, og lave flotte ensartede stykker i den funktionelle chokoladeform. Du har lige nu mulighed for at sikre dig dit eget eksemplar, hvis du benytter dig af dette unikke tilbud.

De fem par som bliver budt velkommen i MasterChef-køkkenet er: Revykollegaer Vicki Berlin og Katrine Engberg, sanger og skuespiller Pernille Højmark og skuespiller og instruktør Michel Castenholt, guldsmed Josephine Bergsøe og iværksætter Michelle Hviid, entertainer Annette Heick og tv-vært Emil Thorup, komiker Dan Andersen og stand-up'er Anders Fjelsted. Castberg og Mielcke tager imod dem og præsenterer deres nye meddommer, dessertkokken Morten Heiberg.

Se med i aften kl. 19.00 på TV3