Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Hjemmelavet sorbet med gin

Det må være sommerens absolut skønneste forfriskning!

Hjemmelavet sorbet med gin

Den danske sommer viser sig endelig fra sin skønne side, og derfor er det tid til læskende opskrifter, som kan gøre de lange sommerdage og lune sommeraftener på terrassen endnu festligere. Med denne geniale opskrift kan du nemt og lækkert forvandle ginsjatterne fra barskabet til en læskende Hendrick’s-sorbet, der med garanti vil vække anerkendende nik fra både gin-connaisseurs og is-fans.

Opskrift på frisk sorbet, der smager af sommer – med et strejf af Gin:

  • 1,3 kg agurker
  • 4 dl sukker
  • 4 dl vand
  • 1,5 dl citronsaft
  • 14 cl Hendrick’s Gin

Sådan gør du:

  1. Skræl agurkerne og miks dem til en puré.
  2. Kog vand og sukker til en sukkerlage og lad det køle af.
  3. Bland sukkerlagen, citronsaft og agurkepuréen sammen.
  4. Tilsæt Hendrick’s Gin.
  5. Rør det hele sammen i en ismaskine (hvis du ikke har en ismaskine, stil blandingen i fryseren i mindst et døgn).
  6. Server sorbetisen i iskolde glas med agurk eller rosenblade på toppen.

Om Hendrick's Gin: Hendrick's Gin er destilleret og aftappet i Skotland og tilført en pirrende og udsøgt smagskombination af rose og agurk. Smagen fremhæves af intet mindre end 11 af de fineste botaniske noter. Hendrick’s Gin er i øvrigt nem at mixe med juices eller sodavand.

Relaterede Artikler