Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Diamanter

Lækre småkager til den mørke juletid ...

© Frederikke Heiberg

alm. sukker 90 g
smør 180 g, fast – men ikke hårdt
hvedemel 250 g
kakao 15 g
kanel ½ tsk.
salt 1 knivsp.
rørsukker ca. 100 g, mørkt

Hæld almindeligt sukker, smør, hvedemel, kakao og kanel i en stor skål, og gnid det hele sammen med hænderne.

Saml dejen, til den hænger sammen – dette må højst vare 2 min.

Del dejen i to lige store dele, og rul hver del til en rulle med en diam. på 4 cm, rund eller kantet.

Hæld rørsukker ud på et stykke bagepapir, og rul hver dejrulle godt heri.

Sæt dejen koldt i min. ½ time, gerne natten over.

Forvarm ovnen til 180?.

Skær dejrullerne i ca. ½ cm tykke skiver, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

Bag kagerne i ca. 10-15 minutter, til de er gyldne.

Relaterede Artikler