Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Crostini med parmesan og jordbær

Helt tynde skiver jordbær klæder en god parmesan! Server fx crostini til sommerfestens velkomstbobler eller et glas hvidvin.

© Anders Schønnemann

Opskrift til 4 personer

flutes 12 skiver
hvidløg 1 fed
olivenolie 2 spsk.
jordbær 8 stk.
parmesanost 1 stk. hel, god
basilikum 1 bundt, frisk

Rist brødet, og gnid et fed hvidløg let over.

Dryp olivenolie henover.

Skær jordbær i tynde skiver, og høvl lidt parmesanost.

Kom jordbær, ost og parmesan på brødet, og servér.

Relaterede Artikler