Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Chokoladesmåkager

Nemme småkager til efterårshyggen

© bobedre.dk

Ca. 40 stk.

appelsinskal 40 g syltet
chokolade 150 g mørk 64% (jeg bruger Valrhona Manjari)
mel 180 g
kakaopulver 30 g
bagepulver 1 tsk.
smør 160 g blødt
sukker 50 g
brun farin 125 g
havsalt ½ tsk. (flagesalt)

• Skær appelsinskal og chokolade i små stykker, og kom dem i en skål.
• Sigt mel, kakaopulver og bagepulver sammen i en skål.
• Pisk smør, sukker, brun farin og salt i en røreskål. Tilsæt de tørre ingredienser og til sidst appelsinskal samt chokoladestykker.
• Del portionen i tre lige store dele, og rul hver portion til en pølse på ca. 2,5 cm i diam.
• Pak dem ind, og lad dem hvile 1 time i køleskabet.
• Forvarm ovnen til 170°.
• Skær skiver på ca. 1,5 cm’s tykkelse, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
• Bag kagerne midt i ovnen i 6-8 min. De må ikke få for meget, men skal være bløde indeni.
• Lad kagerne køle af på en bagerist.

Relaterede Artikler