
2016 bliver buddingens år
Buddingen er på nippet til et folkeligt comeback. Primært på grund af Marie Holms nye dessertbog ”Budding og andre dirrende desserter”. Vi bringer her en af de fantastiske opskrifter fra bogen, der er ude nu
AfMarie Holm, der sidste år udgav ”Foodie” – en fantastisk bog, der kombinerede gode opskrifter med en række essays, der hyldede den gode mad, er igen på banen med en ny bog. Og denne gang genopliver hun buddingen som dessert.
”Budding og andre dirrende desserter” hedder bogen, der netop er kommet på gaden, og som kan fås i bogforhandlere over hele landet for 199,95 kr.
Marie Holm har været hele buddingespektret igennem, for i I Budding & andre dirrende desserter finder du både klassiske buddinger som vaniljebudding, mandelbudding, chokoladebudding og nye, vidunderlige versioner som abrikosbudding, saltkaramelbudding med karamelpopcorn og hvid chokoladebudding med jasmin-te. Alt sammen serveret på en lækker, indbydende facon og på en måde, så alle kan være med.
Vi kan på det varmeste anbefale bogen, der med garanti vil give dig lyst til straks at kaste dig over buddingeform og dens dirrende indhold.
Som en lille forsmag på bogen har vi fået lov til at bringe en af de mere dekadente opskrifter fra bogen – nemlig saltkaramelbuddingen. Se hele opskriften under billedet