© Stine Christiansen Opskrifter Bruschetta med parmaskinke, ricottacreme, jordbær og balsamico Et sprødt og lækkert stykke brød toppet med skønne sommersmage. Af Gitte Heidi Rasmussen — 30. juni 2021 Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + ½ spsk. balsamico ⅓ spsk. sukker ½ tsk. friske timianblade salt og peber 83 g ordbær 33 g ricotta 8⅓ g revet parmesan 2 skiver brød god olivenolie 2 skiver parmaskinke basilikum Sådan gør du Rør balsamico, sukker og timianblade sammen, og smag til med salt og peber. Skyl bærrene, nip dem, og skær dem i skiver. Rør ricotta og parmesan sammen, og smag til. Grill brødene, og dryp med lidt olivenolie. Smør med ricotta, og kom skinke og jordbær ovenpå. Dryp med balsamico, og pynt med basilikum. Relateret Dessert Små mandelkager med smørcreme Opskrifter Farverig tomatsalat med jordbær, rucola og burrata Drinks Hjemmelavet iste med jordbær og rosmarin Hovedret Pappardelle med porre, ricotta og basilikum Opskrifter Surdejstoast med cassoulet, spinat og ricotta Hovedret Spaghetti vongole: En italiensk ret med masser af smag