Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Bruschetta med parmaskinke, ricottacreme, jordbær og balsamico

Et sprødt og lækkert stykke brød toppet med skønne sommersmage.

© Stine Christiansen

Bruschetta med parmaskinke, ricottacreme, jordbær og balsamico

6 stk.

Det skal du bruge:

  • 2 spsk. balsamico
  • 1 spsk. sukker
  • 2 tsk. friske timianblade
  • Salt og peber
  • 250 g jordbær
  • 100 g ricotta
  • 25 g revet parmesan
  • 6 skiver brød
  • God olivenolie
  • 6 skiver parmaskinke
  • Basilikum

Sådan gør du:

  1. Rør balsamico, sukker og timianblade sammen, og smag til med salt og peber.
  2. Skyl bærrene, nip dem, og skær dem i skiver.
  3. Rør ricotta og parmesan sammen, og smag til.
  4. Grill brødene, og dryp med lidt olivenolie.
  5. Smør med ricotta, og kom skinke og jordbær ovenpå.
  6. Dryp med balsamico, og pynt med basilikum.

Håndplukket til dig