© Stine Christiansen

Bruschetta med parmaskinke, ricottacreme, jordbær og balsamico

Et sprødt og lækkert stykke brød toppet med skønne sommersmage.

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • ½ spsk. balsamico
  • ⅓ spsk. sukker
  • ½ tsk. friske timianblade
  • salt og peber
  • 83 g ordbær
  • 33 g ricotta
  • 8⅓ g revet parmesan
  • 2 skiver brød
  • god olivenolie
  • 2 skiver parmaskinke
  • basilikum

Sådan gør du

  1. Rør balsamico, sukker og timianblade sammen, og smag til med salt og peber.
  1. Skyl bærrene, nip dem, og skær dem i skiver.
  1. Rør ricotta og parmesan sammen, og smag til.
  1. Grill brødene, og dryp med lidt olivenolie.
  1. Smør med ricotta, og kom skinke og jordbær ovenpå.
  1. Dryp med balsamico, og pynt med basilikum.