
Bruschetta med parmaskinke, ricottacreme, jordbær og balsamico
Et sprødt og lækkert stykke brød toppet med skønne sommersmage.
AfGitte Heidi Rasmussen
Bruschetta med parmaskinke, ricottacreme, jordbær og balsamico
6 stk.
Det skal du bruge:
- 2 spsk. balsamico
- 1 spsk. sukker
- 2 tsk. friske timianblade
- Salt og peber
- 250 g jordbær
- 100 g ricotta
- 25 g revet parmesan
- 6 skiver brød
- God olivenolie
- 6 skiver parmaskinke
- Basilikum
Sådan gør du:
- Rør balsamico, sukker og timianblade sammen, og smag til med salt og peber.
- Skyl bærrene, nip dem, og skær dem i skiver.
- Rør ricotta og parmesan sammen, og smag til.
- Grill brødene, og dryp med lidt olivenolie.
- Smør med ricotta, og kom skinke og jordbær ovenpå.
- Dryp med balsamico, og pynt med basilikum.