Opskrifter Bruschetta med parmaskinke, ricottacreme, jordbær og balsamico Et sprødt og lækkert stykke brød toppet med skønne sommersmage. Af Gitte Heidi Rasmussen — 30. juni 2021 © Stine Christiansen Bruschetta med parmaskinke, ricottacreme, jordbær og balsamico 6 stk. Det skal du bruge: 2 spsk. balsamico 1 spsk. sukker 2 tsk. friske timianblade Salt og peber 250 g jordbær 100 g ricotta 25 g revet parmesan 6 skiver brød God olivenolie 6 skiver parmaskinke Basilikum Sådan gør du: Rør balsamico, sukker og timianblade sammen, og smag til med salt og peber. Skyl bærrene, nip dem, og skær dem i skiver. Rør ricotta og parmesan sammen, og smag til. Grill brødene, og dryp med lidt olivenolie. Smør med ricotta, og kom skinke og jordbær ovenpå. Dryp med balsamico, og pynt med basilikum. Relateret 3 Days of Design Ny Finn Juhl stol blev designet som en kommentar til det socialdemokratiske Danmark Kultur Nu kan du igen besøge Finn Juhls hus Design Her er vinderne af Finn Juhl Prisen 2021 Forret Imponer dine gæster: Rørt tatar med ramsløgsmayo og saltet æggeblomme Design Få fingrene i tre sjældne designikoner på Bruun Rasmussens næste auktion Design Oplev det rene blomsterparadis hos Normann Copenhagen