Guide: Her skal du spise nytårsaften

Fejr nytårsaften på en af landets lækre restauranter og lad dygtige kokke sørge for nytårsmenuen og alt hvad der skal til for en fantastisk aften.

© Famo

Famo

Skyd det nye år ind i italienske og eksklusive omgivelser på en af Famos tre restauranter i København. Der er lagt op til en luksuriøs aften med italienske trøfler, hummer og masser af kaviar.

Bestil dit bord her.

© Dangleterre

D'Angleterre

Skal din nytår i år være ekstravagant? D'Angleterre holder tradiotionen tro en overdådig nytårsgalla, i de smukkeste rammer i hjertet af København.

Køkkenet har sørget for en kulinarisk oplevelse, med en menu der er nøje sammensat. Derudover er der lagt et program for aftenen udover det sædvanlige, med både livemusik og underholdning.

Læs mere om programmet her.

© Restaurant Silo

Restaurant Silo

Restaurant Silo byder velkommen til en nytårsmiddag i højderne på 17. etage. I restauranten sidder du enten i bord eller i syd med udsigt så langt øjet rækker.

Drømmer du om en klassisk nytårsmiddag med et twist af kokkens friheder, dug på bordet, glas på stilke og en udsøgt udsigt til aftenens fyrværkeri, er Restaurant Silo et godt bud.

Læs mere her.

© Sticks'n'sushi

Sticks'n'sushi

Chefkokken har i år lagt op til en nytårsmenu ud over det sædvanlige. Der vil både være gamle kendinge som sprøde kammuslinger, men også nye initiativer som fire forskellige tilberedninger af hummer, ultramørt wagyu-kød fra Kyushu i Japan og delikate nigiri med Rossini caviar.

Læs mere her.

© The Balcony

The Balcony

Spis en udsøgt nytårsmiddag på The Balcony i Odense. Her vil blive serveret en 5-retters menu med tilhørende vinmenu. Stemningen vil være ekstra levende netop denne aften med livemusik og åben bar indtil kl. 02.

Læs mere her.

nytår nimb tivoli
© Nimb

Tivoli

Lad en af Tivolis restauranter stå for nytårsmiddagen, med en prangende menu. Aftenen toppes med Havens storslået festfyrværkeri klokken 23, som gør aftenen ekstra magisk.

Om du er til en klassisk nytårsaften, vegetarisk menu, en uformel middag eller et et brag af en nytårsfest, så har Tivoli præcis den middag, som passer til dig.

Læs mere her.

LÆS OGSÅ: Her er din nytårsdessert.

© Cofoco

Cofoco

Spring ind 2020 i godt selskab, højt humør og tilfredse smagsløg på en af Cofocos mange restauranter. Der er lagt op til en festlig aften med festlige menuer kreeret specielt til årets sidste aften, hvad end i vælger Latin Amerikansk på Llama, skaldyr på Oysters & Grill, autentisk japansk på Jah Izakaya & Sake Bar eller nordisk på Høst osv.

Her kan du læse mere om Cofocos forskellige muligheder.

© Kong Hans

Kong Hans

Michelinrestauranten, Kong Hans, åbner dørene til en gennemført og eksklusiv nytårsaften, hvor det forgange år æres og årets sidste aften beriges i velsmagens og værtskabets tegn.

Lige før midnat følges aftenens gæster hen til Kongens Nytorv hvor fyrværkeriet kan nydes.

Læs mere her.

© Madklubben

Madklubben

Madklubben gentager endnu engang successen og inviterer til stemningsfulde nytårsmiddage på deres restauranter rundt i landet. Madklubbens restauranter har alle noget særligt at byde på og har glædeligvis beliggenheder både i Aarhus, Esbjerg og København.

Her er der noget for enhver smag og ikke mindst alder. Der er altså både oplagte nytårsmiddage til børnefamilien, men også par og større forsamlinger!

Læs mere her.

© Loftet

Loftet

Nyd din nytårsaften på restaurant Loftet i Esbjerg og få serveret en udsøgt nytårsmenu bestående af 5 forskellige retter der hylder gode og lokale råvarer. Aftenen sluttes af på bedste vis med bobler der poppes på Loftets tagterasse, til lyden og synet af fyrværkeri der oplyser byens tage.

Se menuen og bestil bord her.

middag nytår restaurant
© Mash

MASH

Det er svært at finde en flottere udsigt end på MASH Penthouse på toppen af Tivoli Hotel, når det farvede nytårskrudt oplyser nattehimlen i tusindvis af farver ved midnat. Med bobler i glasset og en dj bag pulten, kan du og dine gæster se frem til en fireretters menu med det møreste, danske kød i bedste MASH-stil, hvor I bliver opvartet og nyder nytåret i lækre omgivelser.

Læs mere her.

© Geist

Geist

Nyd en udsøgt nytårsmiddag på Bo Bechs skjulte restaurant perle, beliggende i en gårdhave i hjertet af København. Oplev en menu sammensat af rene råvarer og af ren begejstring.

Se menuen her.

nytårsmiddag restaurant
© Brdr. Price

Brdr. Price

Brdr. Price inviterer indenfor til en festlig nytårsmiddag i deres flotte restaurant midt i Aalborg city. De har sammensat en helt særlig menu, som både er traditionel og nyskabende.

Se mere her.

© KöD

KöD

KöD byder velkommen til årets sidste aften og middag med bobler og Dronningens nytårstale. Derefter står den på en 5 retters menu hvor der ikke er sparet på noget. Der vil være snacks, tatar, lækkert kød, hvid chokolademousse og afsluttes traditionen tro med kransekage ind i det nye år!

Der kan både bestilles bord i Aarhus og København.

Læs mere her.

restaurant nytår middag
© PS bar & grill

PS Bar & Grill

PS Bar & Grill inviterer til en fantastisk nytårsaften på begge deres restauranter i København. Besøg enten restauranten på Østerbro eller tag til Pilestræde, hvor aftenen begynder med en perfekt sammensat middag.

Stille og roligt som aftenen skrider frem, omdannes restauranten til en stor nytårsfest med bar og DJ til langt ud på natten.

Find mere information om aftenen og menuen her.

© Public

Public

Oplev nytåret i selskabeligt lag på det charmerende italienske åndehul Public på Halmtorvet, hvor nytårsmenuen er en lang, gastronomisk fest fra støvlelandet. I kommer hele Italien rundt med egnsretter, der akkompagneres af prosecco og udvalgte vine fra egen import.

Læs mere her.

© Pluto

Pluto

Pluto disker op med en overdådig 10 retters menu serveret i family-style. Et oplagt sted hvis i drømmer om en nytårsmiddag i uformelle rammer, men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Se mere her om aftenens forløb.

© Nordisk Spisehus

Nordisk Spisehus

Book bord på Nordisk spisehus og få en gastronomisk oplevelse i særklasse på årets sidste aften. I glassene vil der blive skænket nøje udvalgte vine for at fremme smagsoplevelserne i hver enkelt servering.

Du og dit selskab kan se frem til en fuldendt luksusaften midt i Aarhus.

Læs mere her.

Restaurant Safari

En lille perle finder sted på indre Nørrebro - perlen hedder Safari.

Er du til en hyggelig atmosfære og personale, der er finurlige og nede på jorden? Så er restaurant Safari et perfekt sted for dig, at fejre nytårsaften.
Få en 5 retters menu, der dækker alle behov man har til årets sidste aften, og vinmenu for 1200 kr. pr. person.

Bestil bord her.