Nytår på d'Angleterre
© d'Angleterre / Lars Gundersen

Guide: Her skal du spise nytårsaften

Fejr nytårsaften på en af landets lækre restauranter og lad dygtige kokke sørge for nytårsmenuen, og hvad der ellers skal til for at skabe en fantastisk aften. Læs med og få tips til restaurantbesøg i Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg og København.

Nytårsaften er gerne lig med god mad, velsmagende vine og festligt selskab. Vil du slippe for at stå for maden selv, så book bord på en lækker restaurant, læn dig tilbage og nyd årets sidste aften ude i byen.

Vi har fundet frem til en række restauranter i Aarhus, Odense, Aalborg og København, hvor det er muligt at nyde en velsmagende nytårsmiddag i festlige rammer.

København

© Famo

Famo

Skyd det nye år ind i italienske og eksklusive omgivelser på en af Famos tre restauranter i København. Der er lagt op til en luksuriøs aften med italienske trøfler, hummer og masser af kaviar. Nytårsmiddag uden drikkevarer koster 1050 kr. per person.

Bestil dit bord her.

Palmehaven
© Lars Gundersen / d’Angleterre

d'Angleterre

Skal det være ekstravagant, så tag på d'Angleterre. Det ikoniske hotel holder traditionen tro en overdådig nytårsgalla i de smukkeste rammer i hjertet af København.

Køkkenet har sørget for en kulinarisk oplevelse med en nøje sammensat menu, mens d’Angleterre Orchestra, Erann DD & Dawn Joseph danner den musikalske ramme om aftenen. Middag inkl. vinmenu og natmad koster 3950 kr.

Læs mere om programmet her.

Brasserie Prins

På Gl. Kongevej kan man nyde en 8-retters fransk-inspireret nytårsmiddag i mere uformelle rammer på Brasserie Prins. På menuen er lækkerier som østers, kammuslinger og hare, og hele herligheden fås til 975 kr.

Restauranten lukker midnat, så nytåret kan blive fejret ude i byen.

Find mere info på hjemmesiden.

© Restaurant Silo

Restaurant Silo

Restaurant Silo byder velkommen til nytårsmiddag og fest helt oppe på 17. etage.

Drømmer du om en klassisk nytårsmiddag med et twist af kokkens friheder, dug på bordet, glas på stilke og en udsøgt udsigt til aftenens fyrværkeri, er Restaurant Silo et godt bud. Herlighederne starter med Dronningens nytårstale og slutter først 1.30. Kuvertprisen er 2995 kr. og inkluderer velkomstsnacks, middag med vinmenu, champagne og kransekage og to cocktails.

Læs mere her.

© Sticks'n'sushi

Sticks'n'Sushi

Sticks'n'Sushi inviterer til nytårsaften på tre af deres restauranter i København. Uanset om du booker bord til Tivoli Haven, Tivoli Hotel eller Borgergade, er du sikret en middag sat i de japanske tegn, hvor sushi selvfølgelig er i højsædet og smagssanserne kommer en tur igennem hele repertoiret.

Nytårsmiddagen koster 999 pr. person, og fås også i en vegansk udgave.

Læs mere og book bord her.

nytår nimb tivoli
© Nimb

Tivoli

Tivoli holder åbent nytårsaften, hvor en række af havens restauranter står klar til at sørge for en prangende nytårsmiddag. Aftenen toppes med et storslået festfyrværkeri klokken 23, som gør aftenen ekstra magisk.

Om du er til en klassisk nytårsaften, vegetarisk menu, en uformel middag eller et brag af en nytårsfest, så har Tivoli præcis den middag, som passer til dig.

Se hvilke restauranter, der har åbent her.

© Cofoco

Cofoco

Spring ind 2023 i godt selskab, højt humør og tilfredse smagsløg på en af Cofocos restauranter. Der er lagt op til en festlig aften med velsmagende menuer kreeret specielt til årets sidste aften, uanset om du sætter dig til bords på Delphine, Vækst, Oysters & Grill eller en af de mange øvrige steder. Bemærk at restauranterne lukker kl. 23 – bortset fra Delphine og Llama, hvor festen fortsætter til 03.

Her kan du læse mere om Cofocos mange muligheder.

restaurant nytår middag
© PS bar & grill

PS Bar & Grill

PS Bar & Grill inviterer til en fantastisk nytårsaften på begge deres restauranter i København. Besøg enten restauranten på Østerbro eller tag til Pilestræde i Indre By og nyd en perfekt sammensat middag. På PS Bar & Grill City fortsætter festen til 04.

Find mere information om aftenen og menuen på deres hjemmeside.

Polly

Restaurant Polly på Gl. Kongevej disker op med 6 lækre serveringer på årets sidste aften. For 1800 kr. kan du se frem til lækkerier som østers, tartar og trøffelrisotto, og med i prisen er også vinmenu, et glas champagne og kransekage. Festlighederne slutter kl. 23.30.

Nytåret bliver også fejret efter nogenlunde samme koncept på deres søster-restauranter June, Frank og Grimal.

Se menuen her.

© Pluto

Pluto

Pluto disker op med en overdådig 10 retters menu serveret i family-style. Et oplagt sted, hvis I drømmer om en nytårsmiddag i uformelle rammer, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Bemærk at restauranten lukker 23.30.

Køb billet her.

Kødbyens Fiskebar

Hvis nytårsmiddagen skal være lig med rigelige mængder østers og champagne, så er Kødbyens Fiskebar det oplagte sted. Her serveres en særligt tilrettelagt nytårsmenu, men det er også muligt at bestille fra det altid lækre a la carte kort. Der er altså mulighed for selv at styre, hvad og hvor meget, der skal på tallerkenen.

Efter midnat forsætter festen til langt ud på natten med dansegulv og DJ.

Book dit bord her.

Restaurant Safari

Safari er en lille perle på indre Nørrebro med en hyggelig atmosfære og personale, der er finurlige og nede på jorden.
Nytårsaften bliver der serveret 7-retter og 1 glas champagne for 750 kr., og når klokken slår 23.00, lukker restauranten i tide til at gæsterne kan nå ud og fortsætte nytårsfesten andetsteds.

Samme koncept finder sted på de to søster-restauranter Omar og Lamar.

Se menuen på Safari her.

Odense

middag nytår restaurant
© Mash

MASH

På årets sidste aften kan du læne dig tilbage og nyde en overdådig 4-retters middag hos MASH. Udover restauranten i Odense, holder MASH også nytårsaften i Aarhus og på MASH Penthouse på toppen af Tivoli Hotel i København. Uanset hvor du sætter dig til bords, kan du og dine venner se frem til en festlig aften. Er du ikke til rødt kød, så serveres der også en pescetarmenu, og til de mindste er der selvfølgelig sørget for en 4-retters børnemenu.

Læs mere her.

Oluf Bagers Gård

På den hyggelige restaurant Oluf Bagers Gård i hjertet af Odense, kan du se frem til en lækker 5-retters nytårsmenu. Her er blandt andet kuller og oksemørbrad på menuen, og det er også muligt at tilvælge en vinmenu.

Book bord på deres hjemmeside.

Esbjerg

© Madklubben

Madklubben

Madklubben gentager endnu engang successen og inviterer til stemningsfulde nytårsmiddage på deres mange restauranter rundt i landet. Madklubbens restauranter har alle noget særligt at byde på og udover Esbjerg, finder du dem i Odense, Aarhus og København.

Her er der noget for enhver smag og ikke mindst alder. Der er altså både oplagte nytårsmiddage til børnefamilien, men også par og større forsamlinger!

Læs mere her.

© Loftet

Loftet

Nyd din nytårsaften på restaurant Loftet i Esbjerg og få serveret en udsøgt nytårsmenu i eksklusive omgivelser. Middagen består af 12 serveringer, der hylder gode og lokale råvarer. Efter middagen fortsætter festen på 1. sal.

Se menuen og bestil bord her.

Nytår på Posten
© Restaurant Posten

Restaurant Posten

Posthuset i Esbjerg byder velkommen til en nytårsaften med tre udsøgte serveringer. På menuen er hummerbisque, oksemørbrad fra velfærdslandbruget Grambogård og mørk chokoladekage til desserten.

Middagen fås for bare 525 kr. med mulighed for at tilkøbe ekstra mellemret og vinmenu. Efter middagen fortsætter festen på 1. sal.

Book bord her.

Aalborg

nytårsmiddag restaurant
© Brdr. Price

Brdr. Price

Brdr. Price inviterer indenfor til en festlig nytårsmiddag i deres flotte restaurant midt i Aalborg city. De har sammensat en helt særlig menu, som både er traditionel og nyskabende.

De to brødre inviterer også til nytår på deres restauranter i Herning, Lyngby, Tivoli og i centrum af København.

Læs mere om arrangementet i Aalborg her.

Skagen Fiskerestaurant

På Skagen Fiskerestaurant i Aalborg kan du se frem til et brag af en nytårsaften med alt godt fra havet. De syv retter består af lækkerier som østers, jomfruhummertartar og havtaske. Prisen er 895 kr. og er inkl. velkomstdrink, kaffe med avec og petit fours kransekage og champagne.

Det er også muligt at bestille en nytårsmenu ud af huset.

Skagen Fiskerestaurant holder også nytårsaften på deres restaurant i København.

Se menuen her.

Søgaards Bryghus

Det kan ikke blive andet end festlig, når byens Bryghus inviterer til nytårsaften med 5-retter og fri bar af husets øl. Aftenen starter med Dronningens nytårstale og slutter 23.45.

Se menu og book bord her.

Aarhus

Mefisto

Traditionen tro inviterer Mefisto indenfor til nytårsaften. På den hyggelige restaurant i Latinerkvarteret, serveres vinene denne aften ad libitum, og menuen byder på både caviar og østers og velsmagende retter som Vesterhavspighvar og krondyrryg.

Læs mere her.

© KöD

KöD

KöD byder velkommen til årets sidste aften og middag med middag og fri bar. Derefter står den på en 5-retters menu, hvor der ikke er sparet på noget. Der vil være snacks, tatar, lækkert kød og chokolade fudge på menuen og med i prisen på 1195 kr. er bobler, vin og øl.

Nytåret bliver også fejret på deres restaurant i København.

Se menuen her.

© Nordisk Spisehus

Nordisk Spisehus

Book bord på Nordisk spisehus og få en gastronomisk oplevelse i særklasse på årets sidste aften. I glassene vil der blive skænket nøje udvalgte vine for at fremme smagsoplevelserne i hver enkelt servering.

Du og dit selskab kan se frem til en fuldendt luksusaften midt i Aarhus.

Læs mere her.