Mere end en forlystelsespark
Baren er sat højt ved dette års madfestival i Tivoli. Forlystelsesparken stiler nemlig mod at blive en ny gastro-destination for både danske gæster og turister. Direktør for Nimb Operations, Mikkel Ustrup, fortæller, hvordan Tivoli bør være lige så kendt for madoplevelserne, som for forlystelserne og kulturoplevelserne.
– Tivoli skal poppe op som en oplagt mulighed, når man leder efter et godt sted at tage hen og spise, også selvom man ikke bagefter har tænkt sig at tage en tur i rutsjebanen. For at få det til at ske, skal vi gerne afspejle Københavns gastronomiske udvalg, og derfor var det også naturligt at få endnu flere højgastronomiske indslag ind i årets festival.
– Vores mål er, at Tivoli skal være stedet for det gode måltid, men også scenen, hvor gæsterne præsenteres for nye trends, og Mad, Øl & Vinfestivalen er en oplagt scene at gøre netop det på.