Tivoli inviterer indenfor til overdådig Mad, Øl og Vinfestival

Under festivalen kan du opleve krebsegilde, smørrebrødskonkurrence, champagnesmagning og meget mere.

© Tivoli

Mere end en forlystelsespark

Baren er sat højt ved dette års madfestival i Tivoli. Forlystelsesparken stiler nemlig mod at blive en ny gastro-destination for både danske gæster og turister. Direktør for Nimb Operations, Mikkel Ustrup, fortæller, hvordan Tivoli bør være lige så kendt for madoplevelserne, som for forlystelserne og kulturoplevelserne.

– Tivoli skal poppe op som en oplagt mulighed, når man leder efter et godt sted at tage hen og spise, også selvom man ikke bagefter har tænkt sig at tage en tur i rutsjebanen. For at få det til at ske, skal vi gerne afspejle Københavns gastronomiske udvalg, og derfor var det også naturligt at få endnu flere højgastronomiske indslag ind i årets festival.

– Vores mål er, at Tivoli skal være stedet for det gode måltid, men også scenen, hvor gæsterne præsenteres for nye trends, og Mad, Øl & Vinfestivalen er en oplagt scene at gøre netop det på.

© Tivoli

Oplev lækker mad fra kendte kokke

På Mad, Øl og Vinfestivalen har du mulighed for at møde flere kendte kokke som bl.a. Claus Meyer, Mads Battefeld og Mads Godfather.

Hver dag fra kl. 17-18 vil en ny kok præsentere sin specialitet og dagens tema, som vil spænde over alt fra surdej til sushi. Her får du også chancen for at smage den delikate mad, da der vil være gratis smagsprøver.

© Tivoli

Krebsegilde og smørrebrødskonkurrence

Det bliver ikke mere dansk, end når Tivoli kårer 2021's bedste smørrebrød. Alle danskere har haft mulighed for at sende deres bud på Danmarks bedste smørrebrød, og til festivalen skal fem finalister dyste mod hinanden, hvor blandt andet Brd. Price og Stig Rossen er med som smagsdommere. Udover kåringen er der den 11. og 18. september også en hel smørrebrødsfest på H.C Andersen Slottet.

Tivoli har også ladet sig inspirere af svenskernes krebsegilder. Festivalen afsluttes nemlig med et kæmpe krebsegilde på Plænen, hvor der serveres kogte krebs og masser af snaps. Der er derfor rig mulighed for at følge de skandinaviske traditioner til Tivolis festival.

© Tivoli

Sluk tørsten

Er du vinentusiast? Så tag forbi Axelborg den 13. september, hvor der bliver afholdt DM i Sommelier eller kig ind på Nimb Bar og deltag i en eksklusiv champagnesmagning, hvor årgang 2012’s Dom Peringon bliver frigivet i Danmark og kan smages.

Er du mere til øl, så kan det være at Tivolis nye ølbar, Anarkist, er noget for dig. Her kan du den 17. september prøve ølsmagning og høre et oplæg fra Daniel Bjørk, som er Brewing Innovation Master hos Unibrew.

Se hele programmet her.