Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Tivoli Food Hall åbner nyt sted som stiller skaldyrstrangen

Nu kan du få friske lobster rolls, halve hummere eller fiskeburgere fra bæredygtig fisk i Tivoli Food Hall.

Tivoli Food Hall, Lobster Shack

© Tivoli

For første gang åbner Tivoli egen madbod i Tivoli Food Hall

Lobster Shack er navnet på Tivolis egen, nye madbod. Som navnet indikerer, bliver der skruet helt op for skaldyrskonceptet, hvor du vil kunne smage på havets lækreste råvarer.

Det er første gang nogensinde, at Tivoli selv vælger at åbne et madstade i Tivoli Food Hall. Der har været flere ansøgere til det populære spot, men Tivoli satser på skaldyrene bliver en kæmpe succes.

Det er 'fast gourmet', som vil præge stedet og madens kvalitet vil ikke blive afspejlet af den hurtige service, lover Tivoli.

Menuen vil være sæsonpræget, så om sommeren vil du kunne nyde pil-selv-rejer med et koldt glas hvidvin og til nytår er der østers med champagne på menuen. Mange af retterne vil indeholde bæredygtig fisk og økologisk brød leveret fra Nimbs bageri.

Lobster Shack åbnede d. 2. december, så du kan allerede nu besøge Tivoli Food Hall og få stillet din skaldyrstrang.

Relaterede Artikler