Tivoli aflyser Fredagsrock, men afslører nyt musikkoncept

Den savnede Fredagsrock bliver udskudt endnu engang. Men heldigvis er der et nyt og anderledes koncept på programmet i år!

Havefest Plakat
© Tivoli

Fredagsrock udsættes

Vi er mange, der savner at stå til en koncert med live musik, en kold fadøl i hånden og mærke den gode stemning og musikken.

Drømmen om Fredagsrock i Tivoli er der dog stadig lidt længere udsigter til end først forventet. Så den fede stemning der plejer at være på plænen fredag-aften, må vi desværre vente på i ubestemt tid.

Drew Sycamore
© Peter Troest, Tivoli

Nyt koncept

Men nu kan du snart nyde godt af den gode musik og få en lille smagsprøve på Fredagsrock-stemningen igen! Tivoli har nemlig valgt at lancere et nyt musikkoncept, de kalder Havefest.

Havefest kommer til at bestå af en række mindre koncerter, hvor musikken kan høres fra de 3 mindre scener - Orangeriet, Plænen og Pantomimeteateret.

Konceptet er en hybrid mellem at være en fredagsbar og endags-festival, hvor mad, kolde drikke og fede musikoplevelser er i fokus.

Når Fredagsrock igen kan vende tilbage, skal det nye koncept Havefest ses som en udvidelse og opvarmning til Fredagsrock. Her vil man kunne nyde livemusik allerede fra kl. 16.00 og igen kl. 19.00 indtil dagens hovednavn optræder kl. 22.00. Indimellem koncerterne vil der være DJ.

Christopher
© Tivoli

Hvem skal spille til Havefesten?

Det nye Havefest koncept lukker dørene op d. 21 maj og koncerterne starter fra kl. 16.00.

Til Havefesten kan man opleve kunstnere som Christopher, Drew Sacamore, Hans Philip, Peter Sommer og mange andre.

Havefestkoncepte holdes i et mindre format og et Covid-19-venligt siddende format, så alle restriktioner overholdes.