Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Silvan dropper Black Friday og donerer i stedet til non-profit organisation

Igen i år holder Silvan Green Weekend, hvor 5 procent af deres omsætning går til 'Plant et Træ'. Sidste år donerede Silvan over 700.000 kr. og håber på at gentage succesen i år.

Plant et træ

© Silvan/ Plant et Træ

En grønnere vision

Flere virksomheder begynder at finde mere miljøvenlige alternativer til Black Friday. Silvan ønsker igen i år at hoppe med på den bølge. Fra den 26.-28. november holder de nemlig Green Weekend, hvor fem procent af deres omsætning doneres til organisatonen Plant et Træ. Sidste år donerede Silvan over 700.000 kr. til Plant et Træ, som efterfølgende kunne donere frugttræsplantager til over 58 børnehaver.

Jan Becker, CSO i Silvan, udtaler, at de som stor virksomhed bærer på et ansvar.

– Vi hos Silvan er bevidste om vores ansvar for at blive mere bæredygtige, og vi bestræber os på at indfri FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. Vi gennemgår løbende vores sortiment samt driften for at kunne identificere yderligere potentialer for forbedring.

Håndplukket til dig