Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Påskefrokost: Menuer ud af huset

Hvad end du er til traditionel påskefrokost eller en mere eksperimenterende en af slagsen, så kan du byde påskegæsterne velkommen helt uden at røre en finger.

Meyers påskefrokost

© Meyers

Lad Meyers stå for påskefrokosten

Inviter dine nærmeste på Meyers' klassiske påskefrokost hjemme i privaten. De har givet de traditionelle frokostretter en kærlig opdatering og et moderne tvist, som med garanti vil falde i alles smag.

Glæd dig blandt andet til rillette på varmrøget laks og torsk, blomkålssalat med grillet citroncreme, kalveculotte med gastrik og naturligvis gammeldagsmodne sild, som serveres med syltede rabarber og æggecreme på ristet karry.

Meyers tilbyder også en vegetarisk påskefrokost.

Menuen kan hentes i Meyers Deli på Frederiksberg eller Myers Spisehus i Lyngby eller leveres til hele landet.

Læs mere om Meyers’ påskefrokost her.

Påskefrokost fra Kokkekompagniet - til få og til lidt flere

Vælg mellem Kokkekompagniets lækre påskebuffet eller deres påsketallerken, når du inviterer de nærmeste venner eller familie på årets påskefrokost.

Kokkekompagniet har i tråd med tiden sænket minimumsbestillingen for deres påskebuffet til otte personer, mens deres alternativ, nemlig en tallerkenanrettet påskefrokost, kan bestilles helt ned til to personer.

De to muligheder varierer en smule fra hinanden, men fælles for dem er naturligvis de obligatoriske elementer såsom karrysild, fiskefilet, æg og rejer samt røget laks.

Kokkekompagniet leverer i hele Danmark, og du har også mulighed for at afhente din bestilling hos dem i Kolding.

Læs mere om deres to menuer her.

DiningSix' påskefrokost

© DiningSix

Forårsfrisk påskemenu fra DiningSix

Læn dig tilbage og lad DiningSix sørge for påskefrokosten i år. Start påskemiddagen ud med det kolde bord, som byder på marinerede sild med hjemmelavet karrysalat samt æg og rejer med urtecreme og dild.

Herefter kan i glæde jer til lune fiskefileter med hjemmerørt remoulade, klassiske tarteletter, lun leverpostej – og selvfølgelig, frikadeller med hjemmelavet rødkål. Hele herligheden slutter med en luftig drømmekage med vaniljecreme og crumble.

Du kan hente menuen fra DiningSix i København og Aarhus eller få den leveret inden for disse to områder.

Læs mere om påskemenuen fra DiningSix her.

Påskefrokost til enhver smag fra Smageriet

Hvad end du foretrækker en traditionel påskemenu eller er frisk på at udfordre de klassiske retter og eksperimentere, kan du finde det hos Smageriet. De disker nemlig op med hele tre forskellige påskemenuer dette år.

Du kan få en klassisk påskefrokostmenu, en påsketallerken eller deres design-selv påske-/pinsebord, hvor du kan vælge mellem et væld af spændende retter.

Både påskefrokostmenuen og påsketallerkenen byder på klassiske påskelementer såsom rødspættefilet, æg, sild og tarteletter, mens du i design-selv menuen kan vælge alt fra de klassiske påskeretter til mere eksperimenterende retter.

Smageriet leverer deres mad i hele Danmark.

Læs mere om Smageriets forskellige påskemenuer her.

Påskefrokost fra Madklubben

© Madklubben

“Den bedste påskefrokost nogensinde” fra Madklubben

Det eneste, du skal gøre, er at invitere dem, du holder af, hente maden, anrette den og sige værsgo til Påskefrokosten anno 2021.

Madklubben selv påstår, at de har udviklet den bedste påskefrokost nogensinde. Om det passer, finder man vel kun ud af på en måde, nemlig ved at afprøve den.

Og der er noget at glæde sig til, den byder nemlig både på røget laks, modnede sild, kyllingesalat, tarteletter, timian- og hvidløgsmarineret lammeryg, stegte kartofler med ramsløgspesto og en lækker chokoladekage til dessert. Alt sammen med finurlige og ikke mindst eksperimenterede detaljer og tilføjelser, som giver menuen et unikt tvist.

Madklubbens påskefrokost kan afhentes på tre adresser i henholdsvis København, Aarhus og Esbjerg.

Læs meget mere om Madklubbens påskefrokost her.

Takeaway påskebord fra Oluf Bagers Gård

Disk op med et imponerende påskebord derhjemme uden at røre en finger - så bliver det vist ikke nemmere.

Oluf Bagers Gård i Odense hjælper dig godt på vej mod den perfekte påskefrokost. De sørger for maden, så det eneste, du skal gøre, er at lune de enkelte ting, servere det for gæsterne og ellers blot nyde dagen med dine nærmeste.

Menuen er klassisk, og du kan være sikker på ikke at gå sulten fra bordet. Der venter dig nemlig alt fra æg og håndpillede rejer til røget andebryst, hjemmelavet leverpostej og ikke mindst citrontærte til dessert.

Menuen kan du hente hos Oluf Bagers Gård, som holder til i Odense C.

Læs mere om menuen her.

Lad Homemate stå for påskefrokosten

Om du får familien på besøg eller eksperimenterer med en virtuel påskemiddag er Homemate klar til at stå for maden.

De sørger for en 2-retters gourmetmenu til påskefrokosten: Først en hovedret med mør lammeculotte, marinerede kartofler, grønne asparges og en mild safran sauce. Til dessert kan I glæde jer til en ægte klassiker: En luftig, sød og syrlig citronformage.

Menuen kan hentes på en af Homemates egne butikker eller bestilles til levering.

Læs mere om deres påskemenu her.

Håndplukket til dig