Farverigt indslag i Tivolis Foodhall
Tivolis Foodhall, som dels er en del af Haven, men som også kan tilgåes fra gaden, har fået et nyt madkoncept ombord.
Nu kan du tage en smagsmæssig smuttur til Nordafrika og spise fladbrød proppet med krydret lam, lækre grøntsager og farverige krydderier hos Wakha.
Det er Kenn Husted, der står bag det nye madkoncept. For nylig åbnede han på Nørrebro det grønne koncept Glou Glou og han siger selv, at arbejdet med de mange grøntsager har inspireret ham i sammensætningen af menuen på Wakha. Derfor er der mange grøntsager og lækre, farvefulde salater på menukortet.
Det behøver dog ikke alt sammen gå op i grøntsager, og kommer du til Wakha med en sød tand, skal du prøve det søde dessert-fladbrød med karamelliseret fyld og en bærkompot med en perfekt balance mellem sødt og syrligt.
Når Kenn Husted - der blandt andet er kendt fra Husted Vin - er involveret, kan man være sikker på, at der også er god vin og på hylderne finder vi det gode udvalg man kender fra Husteds andre spisesteder, blandt andet Falernum.