Lene fra Aqua står bag ny natklub

Den nye klub er indrettet med dansk design og inspiration fra London, Paris og Marrakech.

© Søren Staun Petersen

Skovridderkroen genåbner

… Men denne gang bliver der pustet nyt liv i stedet, da det genåbner som kombineret restaurant og natklub under navnet Pangea.

I spidsen for den nye dinner-club står Aqua-forsanger Lene Nystrøm og klubkongen Kim Thurmann:

– Vi vil skabe Nordsjællands og Københavns mest raffinerede restaurant og natklub for det veletablerede publikum, der ønsker en oplevelse, hvor stemningen af privatfest og eksklusivitet smelter sammen. De bedste fester er dem, hvor man glemmer sig selv og bliver opslugt af atmosfæren, og det er den følelse, vi vil give Pangeas medlemmer og gæster, fortæller Lene Nystrøm.

Indretning med inspiration fra London, Paris og Marrakech

Den gennemførte indretning, der skal hjælpe visionen om, at man skal glemme sig selv og blive opslugt af atmosfæren er hjulpet på vej af den danske designvirksomhed Nuura. Belysningen har nemlig meget at skulle have sagt, når det kommet til stemning og atmosfære – det kan du læse mere om her.

På Pangea er det Liila 1 Medium Nordic Gold/Optic Clear lampen fra Nuura, der er valgt til barområdet, der giver et legende og stemningsskabende lys. Videre er stedet indrettet i mørke naturtoner kombineret med spændende, grafiske mønstre i bedste marrakech-stil.

LÆS OGSÅ: Shop dig til Marrakech-stilen med H&M Home.

© Søren Staun Petersen
© Søren Staun Petersen