Shop dig til Marrakech-stilen med H&M Home

Den nye kollektion giver dit hjem et sommer-look for få penge.

© H&M Home

Blikket er vendt mod Marokko

Med tydelig inspiration fra overdådige marokkanske riads og pool-terrasser i Marrakech rammer H&M Homes nye sommer-kollektion en helt særlig, varm indretningsstil.

Men kollektionen deler sig faktisk i to, som begge henter inspiration fra samme område:

– Det marokkanske landskab og Marrakechs arkitektur, med ørkenens naturtoner og byens farver, var store kilder til inspiration for vores sommer-styles. Vi valgte at gå to veje – den ene, der stråler af energi med klare farver, levende print og sofistikerede detaljer, mens den anden er mere diskret og afslappet, med sandfarvede toner, naturmaterialer og sorte detaljer, siger Evelina Kravaev Söderberg, Head of Design & Creative hos H&M HOME.

Ved at dele sommer-kollektionen i to, er der endnu større sandsynlighed for, at du kan finde noget, der falder ind i din indretningsstil.

© H&M Home

Skab en personlige stil med et utal af kombinationsmuligheder

I kollektionerne er der blevet eksperimenteret med nye kombinationer af stærke farver som pink, gul og orange sammen med neutrale toner, som sand, hvid og sort. Videre spænder materialerne fra messing og farvet glas til naturmaterialer som rattan og hør.

Der er i kollektionen også blevet leget med forskellige, friske prints som palme-træer og eksotiske fugle, som virkelig kan være med til at sætte et personligt præg på indretningen.

Kollektionen kan du allerede nu finde i butikkerne.

© H&M Home
© H&M Home
© H&M Home
© H&M Home