soveværelse daybed marokkansk sengetæppe
© El Fenn

Romantisk getaway til farverige Marrakech

Drømmer du om at udleve dit helt eget 1001 nats eventyr? Det fortryllende hotel El Fenn kunne være taget direkte ud af en drøm.

Den imponerende Riad huser 28 værelser og suiter, der hver især er indrettet helt unikt. El Fenn kombinerer det ekstravagante og volumiøse i den traditionelle, marokkanske indretning med moderne indslag og skarpe vinkler.

badeværelse karbad håndklæde el fenn
© El Fenn

Hele Riaden er bygget ud fra traditionelle, marokkanske teknikker, hvor alt er skabt med respekt for områdets rige historie. De oprindelige klinker og lofte i cedertræ blev restaureret, mens lokale og unikke møbler pryder rummene, der sammen giver en enestående og bemærkelsesværdig oplevelse for gæsten.

pejs daybed stue pejsestue el fenn
© El Fenn

Hvert rum er spækket med farverige og glimtende detaljer, som den pallietbesatte pejs og de azurblå vægge. Her står barskabet i teaktræ og de moderne lænestole i skarp kontrast til de dekadente omgivelser, hvilket virkelig fanger El Fenns essens.

badeværelse blåt el fenn
© El Fenn

På det store badeværelse dækker dybblå marmor både gulv og væg, mens rummet bliver løftet og komplimenteret af lyse farver, som fra den lyserøde puf og de knaldrøde bakker ved vaskene.

Læs også: Sådan får du Marrakech-stilen i din indretning

marokkansk mad tallerkener el fenn
© El Fenn

Akkurat som El Fenn opfordrer til, at man går på opdagelse i interiøret med de sirligt, udvalgte detaljer, byder Riadens restaurant på et utroligt udvalg af traditionelle retter og delikatesser.

blå kurvestol flet lampe el fenn
© El Fenn

På El Fenns tagterasse bliver der hver morgen serveret morgenmad med udsigt til solopgangen over Atlas-bjergene. Om aftenen kan middagen indtages under stjernerne, hvilket kun kan være den perfekte prik over i'et.

riad sofa sofabord el fenn
© El Fenn