Efterårsfarver i Vermont
© iStock

Den storslåede natur tager sin efterårsdragt på

Efteråret har en speciel aura omkring sig. Det er nok en af grundene til, at mange bliver forført af denne årstid. Vi giver dig en visuel rundtur, hvor du kan betragte beundringsværdige efterårsfarver under udenlandske himmelstrøg.

Naturen er næsten ved at fuldende sin årlige cyklus. Den forbereder sig på at indtræffe vinterens mørke tider. Men inden vi når så langt, er vi nået til efterårets midtpunkt: efterårsfarverne viser sig fra sin bedste side.

Naturen kalder og inviterer os ud i kulden, hvor vi kan iagttage, hvordan efteråret fremviser et enestående farveshow for øjnene af os.

Moder natur er i gang med at male på det store lærred. Det handler om at nyde øjeblikket, mens efterårsfarverne kommer frem. Det formår naturen, når den store malerpensel kyndigt bliver taget frem. Efteråret siger pænt nej tak til grønne farver; i stedet ser brune, gule, orange og røde nuancer sit snit til at indtage efterårsbilledet.

Nedenfor ses et udsnit af Top Dreamers udvalgte billeder, som viser beundringsværdige høstfarver i sine fineste øjeblikke i udenlandske omgivelser.