3 vilde luksusdestinationer til sommerferien

Der er intet som et luksuriøst get-away når sommeren er over os. Der er mange muligheder for det perfekte ophold, så her er 3 af nogle af de bedste

Når sommeren er ved at være på vej, ledes tankerne hen på lækre ferieroplevelser. Drømmer du om en sommerferie i ren luksus, hvor du kan trække stikket i lækre omgivelser og opleve service i verdensklasse, kan du her blive inspireret af nogle af Atlantis Rejsers unikke destinationer.

1. Luksus i bjergene på Bali

Er der noget, der emmer af paradis og afslapning, er det Bali. Den ikoniske ferieø i det indiske ocean oser af zen og afslapning, og byder samtidig på en smuk og uspoleret natur med bjerge, vandfald og smukke strande.

© The Damai

Ved Lovina-bugten, der er kendt for sine mange delfiner, ligger et smukt boutiquehotel - The Damai. Hotellet er indbegrebet af luksus og ligger placeret i bjergene, med udsigt udover bugten og den frodige jungle.

Hotellets spa bruger de traditionelle balinesiske metoder, når du skal forkæles, mens gourmet-restauranten bruger økologiske og lokale råvarer i køkkenet. Derudover sparer hotellet på ressourcerne og reducerer deres indvirken på miljøet, hvilket gør det nemt at vælge luksus og samtidig værne om miljøet.

Se de eksklusive hotel-villaer her, og bestil din sommerferie på Bali med Atlantis Rejser for en luksusoplevelse ud over det sædvanlige.

© The Damai

2. Frodig natur i Vietnam

Vietnam bliver mere og mere populært, for her er både en unik kultur, smuk natur og strande, samt lækker mad. Oplevelser er der rigeligt af, og den vietnamesiske gæstfrihed skinner igennem den gode service, der er at finde i det meste af landet.

© Furama Resort Da Nang

Furama Resort Da Nang ligger i god afstand til nogle af de mest spændende byer i Vietnam - Hoi An og Hue, der begge har været vigtige byer gennem Vietnams fascinerende og tumulte historie.

Hotellets private strand og to pools danner rammen om den ultimative afslapning, men er det ikke nok, tilbyder hotellet i deres spa-afdeling både krops- og ansigtsmassage. Desuden er servicen i topklasse, og skal dig og partneren have en dag uden børn, er der også mulighed for børnepasning.

Du kan se endnu flere betagende billeder fra hotellet på Atlantis Rejser, hvor du også kan bestille din rejse til smukke Vietnam.

© Furama Resort Da Nang

3. Smukt strandresort i Thailand

Thailand er et yndet feriemål for mange danskere, og der er noget om snakken. På Phuket ligger et lækkert luksusresort, hvor selvforkælelsen er i højsædet.

© JW Marriott Khao Lak Resort & Spa

Er du til spa, massage og livlige sportsaktiviteter, er det smukke JW Marriott Khao Lak Resort & Spa noget for dig. Hotellet har en hel del restauranter, hvor du kan vælge mellem thailandsk, japansk og sydeuropæisk mad.

Med sine smukke omgivelser og sin private strand, indbyder hotellet til en romanstiske rejse for to, hvor der er tid til fordybelse. Dog er der masser af aktiviteter for både børn og teenagere, så hvis hele familien skal afsted, er det også et godt valg.

AtlantisRejser.dk kan du planlægge og bestille din luksusferie, og se mange flere destinationer til sommerens rejser.