DAC Arkitekturløb rykker til Refshaleøen

Er du vild med arkitektur og motion, så er Arkitekturløbet uden tvivl noget for dig.

Dansk Arkitektur Center
© Dansk Arkitektur Center

Oplev ukendte sider af Refshaleøen

Et stenkast fra København ligger Refshaleøen, et gammelt industriområde. Engang hjemsted for et af verdens største skibsværfter, B&W. I dag bobler den genfundne bydel af kreativitet og stærke iværksætterkræfter, kunst, mad og festivaler. Og den 25 september 2022 vil det vrimle med tusindvis af løbere.

Når startskuddet går til DAC Arkitekturløb på Refshaleøen, kan deltagerne se frem til en tur rundt på Refshaleøen ad en helt ny unik rute i et ikonisk område i dansk industrihistorie.

Løbet starter kl. 9:00, hvor deltagerne bliver sendt ud på en rute, der går gennem bygninger og områder, hvor der normalt ikke må løbes eller som er lukket for offentligheden til dagligt.

Når deltagerne kommer i mål, bydes på lidt at spise, kaffe/the og kolde drikke og et målområde, hvor man kan dele sine oplevelser med de andre løbere.

Dansk Arkitektur Center
© Dansk Arkitektur Center

Et oplevelsesløb for alle

Løbet foregår uden tidtagning, og inviterer både hurtigløbere og hyggemotionister til at være med. Der er dermed god tid til at opleve rutens seværdigheder.

Deltagerne kan vælge imellem at gå 5 kilometer eller at løbe enten 5 eller 10 kilometer på ruter, der er lige inspirerende, uanset hvor hurtigt man løber.

Der udbydes et begrænset antal billetter. Prisen for voksne er 295 kroner (Early bird 245 kroner) og 150 kroner for børn op til 12 år.

Billetterne kan købes her.

LÆS OGSÅ