Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Fremtidens badetøj er en beskyttelsesdragt

Hvis ikke vi begynder at passe bedre på vores miljø, kan denne beskyttelsesdragt snart blive badetøjets erstatning.

© Dyrland Productions

Om mindre end 20 år kan denne beskyttelsesdragt blive den nye form for badetøj. I hvert fald, hvis man har planer om at hoppe i vandet på den berømte Venice Beach i Californien, hvis vandkvalitet hver eneste dag forringes.

Dyrland Productions har lavet en stærk fotosamling, der illustrerer, hvilken fremtid, vi går i møde, hvis vi ikke øjeblikkeligt ændrer vores vaner og begynder at passe på miljøet.

Læs også: Moderne øliv.

I øjeblikket er vores verdenshave så forurenede og vandkvaliteten så dårlig, at det snart vil være direkte sundhedsskadeligt og farligt at surfe, bade og passe sit job som livredder på stranden i Californien.

Sammen med Surfrider Foundation har fotografen fra Dyrland Productions, Michael Dyrland, igangsat et samarbejde, som har til formål at skabe fokus på den aktuelle forureningssituation i verden. Hvis vi fortsætter som nu, vil det ikke vare længe, før denne beskyttelsesdragt vil erstatte vores badetøj.

Se et uddrag fra fotosamlingen nedenfor.

Relaterede Artikler