Foredrag: Her er hemmeligheden bag det perfekte måltid
Bliv klogere på, hvordan du laver mad, der taler til hjernen.
Af — 14. januar 2019Hvorfor bliver vi stimuleret af noget, der knaser? Hvorfor går vi automatisk uden om fødevarer, der har en bestemt farve, mens andre farver lokker os? Og hvorfor taler vi så meget om smag, når vores lugtesans i virkeligheden giver os tusind gange så mange impulser?
Det giver Rasmus Bredahl og Nikolaj Buchardts bog Neurogastronomi dig svaret på. Den tager dig med på en rejse ind i den hjerne, der fuldstændigt styrer alt, hvad der foregår, når du bliver sulten, og mens du spiser.
Mød bogens ene forfatter, Rasmus Bredahl, til en spændende aften med foredrag og smagsprøver på alt det, der sætter krop og hjerne i sving, og en middag med retter fra Neurogastronomi:
Menu:
- Spicy daal med karryfoccacia og raita
- Safranbulgur med granatæble og pistacie dukah
- Salat af hårdt stegt knoldselleri med abrikos og mynte
Billetpriser:
- Foredrag + smagsprøver og aftensmad: 175 kr
- Foredrag + smagsprøver og aftensmad + bog i forsalg: 475 kr (spar 79,- på bogen)
- Bogen vil også være til salg på aftenen til vejl. udsalgspris 379,-
Tid og sted:
- Fredag d. 4. februar kl. 18.00-20.00
- Kogebogeriet
- Guldbergsgade 10
- 2200 København N.
Billetter på https://madbillet.dk/show/event/neurogastronomi