© Edin Bajric

Europas vildeste glaskunstnere mødes på Bornholm

Oplev et øjebliksbillede af moderne glaskunst på Bornholm, når kunstnere fra hele Europa samles til European Glass Context.

International glaskunst

Hvis du planlægger en tur til Bornholm i den nærmeste fremtid eller allerede befinder dig på Solskinsøen, så slå et smut forbi glasmessen European Glass Context, hvor kunstnere fra 31 europæiske lande fremviser deres glasværker.

© Yves Suter

På messen kan du se i alt 94 kunstnere udstille på to forskellige udstillinger, som er delt op i “Curated” og “Open Call”, hvoraf nogle er særligt udvalgt af kuratorgruppen, og andre har søgt om at komme med på den eksklusive udstilling.

© Alexandra Engelfriet

Abstrakt, syret og traditionelt

På udstillingerne er eneste fællesnævner ‘glas’, og de forskellige kunstnere har taget det i vidt forskellige retninger, så du kan opleve alt inden for abstrakt, syret og samfundskritisk samt det mere traditionelle.

© Marta Gibiete

Messen byder desuden på foredrag, debat og kurser, som alle omhandler det skrøbelige materiale, og ved udstillingens åbning lørdag d. 10. september vil årets ECG2016-priser blive uddelt blandt kunstnerne.

De 126 værker på udstillingerne kan ses frem til d. 13. november på henholdsvis Grønbechs Gård og Bornholm Kunstmuseum.