Aldrig set før: Tivoli åbner café uden for Haven

Her kan du sætte tænderne i en ny-opfundet lækkeri: Brunsviger-snurre.

© Tivoli PR

Vesterbrogade i København får ny café

Tivoli åbner for første gang egen café uden for Havens porte: Créme by Nimb. Caféen har adresse på Vesterbrogade 1 i København, men det er stadigvæk kokke og konditorer fra Nimb, som står for caféens lækkerier.

Ud over at servere skøn morgenmad og bagte fristelser er en af tankerne bag Créme by Nimb, at kunne give alle en smag af Nimb - også uden for Tivoli:

– Vi har længe drømt om at åbne en café uden for Haven og udvikle Nimbs gode køkken i en retning, hvor andre end hotellets gæster også kan få glæde af det. Med Crème by Nimb viderefører vi den høje kvalitet, som er kendt fra Nimb, men i en mere tilgængelig hverdagsluksusudgave med mulighed for enten take away eller for at kunne nyde maden i en flot café, fortæller Tivolis direktør, Lars Liebst.

En smag af Nimb i uformelle rammer

På caféen kan du fra kl 7.30 købe morgenmad, og resten af dagen står den også på alt fra quiche og sandwich til kæmpe cookies og brunsviger-snurre:

– Vi adskiller os fra det store udbud af cafeer i området ved at være det eneste sted i København (og verden…), hvor man kan få en bid Nimb-magi i stilede men uformelle rammer, der ikke kræver reservering, fortæller Michael Rosenberg, Køkkenchef Fru Nimb, som står for det salte køkken på Crème by Nimb.

Den nye café åbner d. 11. marts.

© Tivoli PR
© Tivoli PR