Smugkig: Her er julenyhederne fra H&M Home

Kollektionen består blandt andet af smukke juledekorationer, grafiske pudebetræk og nye key items til hjemmet.

© H&M Home

Hjemmet er vigtigere end nogensinde før

H&M Home byder julen velkommen med en ny, smuk kollektion bestående af naturmaterialer og rustik æstetik, der lægger op til afslapning og hygge med familien og nære venner.

Vi befinder os alle i en anderledes tid, og vi skal tage os ekstra godt af hinanden og vores nærmeste, hvilket H&M har fremhævet i den nye julekollektion.

© H&M Home
© H&M Home

Fortryllende julepynt

De nye key items i kollektionen består blandt andet af en bred vifte af tæpper, sæsoninspirerede pudebetræk og smukke vaser i genanvendt glas.

Nyt gyldent bestik, rustikt stentøj samt en række lys vil også blive lanceret til den magiske sæson vi går i møde.

– I designprocessens begyndelse, startede vi med at tænke på vores egne hjem og juletraditioner – og ingen periode i løbet af året kan for alvor sammenlignes med denne magiske tid, når det handler om at skabe en hyggelig og afslappende atmosfære derhjemme. I år handler julesæsonen hos H&M HOME om traditioner og om at tage sig af hinanden og sine nærmeste. Vi vil fejre ’de små glæder’ i form af afslappende oplevelser, sansevækkende ritualer og øjeblikke med generøsitet. Vi synes dét at fejre julen med dem, man elsker, at være generøs og tage sig af hinanden, bliver helt essentielt i år, fortæller Evelina Kravaev Söderberg, Head of Design and Creative hos H&M HOME.

Produkterne bliver lanceret løbende i H&M HOME’s konceptbutikker, shop-in-shops og online fra denne uge og frem mod december.

Se kollektionen her.

© H&M Home