Royal Copenhagens juleborde 2015 - kun for sjov

'Snobberne' har naturligvis inviteret sig selv til Royal Copenhagens jule-udstilling anno 2015. Julebordene er nemlig dækket af komikere og entertainere. Udstillingen er netop åbnet på Amagertorv i København.

Fritz og Poul siger skål

Snobberne Fritz og Poul (Martin Buch og Rasmus Botoft) har inviteret tre au-pair-piger på hygge i dagligstuen, og selvfølgelig skal der kræses op med thai-øl.
Selv bæller Fritz og Poul gedigne mængder af Pingus, cognac, og hvad de ellers kan slæbe sammen, og det hele foregår naturligvis i pastelfarvede omgivelser. Sådan har Snobberne det bedst.
Flora Danica-extravaganza giver naturligvis det sidste - penge taler vi ikke om. Julen er sgu så dejlig. Skål!

Se Julebordene i Royal Copenhagen-butikken på Amagertorv i København frem til nytårsaften.

De danmarkskendte snobber Fritz og Poul (skuespillerne Martin Buch, t.h., og Rasmus Botoft) er karakterer fra satireserien Rytteriet.

Mia Lyhnes morgenkomplet

Skuespilleren Mia Lyhne har redt op til sine to piger i den imponerende mahogni-himmelseng. Morgenservicet består blandt andet af stellet Stjerne Riflet Jul.

Se Julebordene i Royal Copenhagen-butikken på Amagertorv i København frem til nytårsaften.

Mia Lyhne er elsket af alle danskere for sin tapre figur i serien og filmen Klovn. At være Franks kone er ikke verdens nemmeste tjans ...
Skuespilleren har siden 1996 været tilknyttet Teater Grob.

Bodil Jørgensen serverer sønderjysk for flygtninge

Skønne Bodil Jørgensen går amok i almue og kniplinger, og hendes sønderjyske kaffebord er dækket til ære for de flygtninge, der kommer forbi ...
Der er dækket op med Hvid Halvblonde og Blå Blomst.

Bodil Jørgensen er en af vores mest folkekære skuespillere og komikere. Hun er uddannet på Statens Teaterskole og har haft et væld af roller i både film og tv-serier.
Vi kender hende særlig godt som sønderjysk bondekone i Rytteriet. Mage til dialekt har dette land ikke oplevet siden Morten Korch.

Frödins slyngelstue

Der er asket på dugen i Peter Frödins spisestue, hvor der er dækket op til traditionel julefrokost med alt, hvad der skal til. Masser af musselmalet stel giver den bedste bund for de gode sager. Dog er smørrebrødet udført i marcipan - af chefkonditor Lars Juul fra La Glace.

Peter Frödin er autodidakt komiker, sanger og skuespiller og særlig kendt for sit vidunderlige satire-samarbejde med Hella Joof, Paprika Steen og Martin Brygmann i bl.a. Det brune Punktum.

Jul på savannen

Kirsten Lehfeldt vil gerne lidt væk i julen - allerhelst til den øde slette i afrikanske Serengeti.
I safariteltet har hun dog det hele med - også en smagfuld opdækning med Sort Riflet Mega og Sort Riflet.

Kirsten Lehfeldt har et imponerende bredt repertoire inden for dansk teater, film og tv. De fleste kender hende for makkerskabet med Søs Egelind og deres satireserie Kongeriget.

Jarl Friis Mikkelsens spirituelle jul

For Jarl Friis Mikkelsen er det vigtigt at værne om de gode værdier, julen forbindes med. Varme, samvær - og et blik for andre menneskers velbefindende.
Derfor står de røde elementer på hans borddækning så stærke.

Jarl Friis Mikkelsen er ikke en engel ... Eller måske? I hvert fald har det skæve smil været en del af vores film- og tv-identitet i årtier.