© Kodanska

Ring julen ind med farverig julepynt fra Kodanska

Er du ikke til klassiske kravlenisser og guldbelagte julekugler, så giver Kodanska dig et smukt og farverigt alternativ med sine nye glasklokker.

Ring julen ind med kulørte klokker

Som et modspil til julens klassiske røde og grønne nuancer står Kodanska klar med et smukt og farverigt alternativ med sine nye glasklokker. De fine juleklokker udspringer af Kodanskas velkendte kollektioner Danish Summer og Flow og fås i en farveskala, der både rummer de friske valg med orange, pink og blå toner og mere afdæmpede farver som lyserød, lyseblå og gul.

Juleklokkerne er designet til at give kulør til juleindretningen og kan både bruges på juletræet, på hængende dekorationer eller i vindueskarmen.

Danish Summer-juleklokkerne er lanceret i samarbejde med Magasin og koster 129,95 kr., mens Flow-klokkerne koster 249 kr.

© Kodanska
© Kodanska

Et led i en innovativ 'no waste'-produktion

Juleklokkerne er skabt ud fra en 'no waste'-tilgang til produktionen, hvilket betyder, at alt glas er udnyttet 100 % i udviklingen af Kodanskas juleklokker. Designer og CEO Marie Graff har nemlig designet klokken, så den restprodukt er udformet som et smukt æggebæger.

– Vores indsigt i arbejdet med 'no waste'-designs har givet os en masse fornyet energi og tro på, at vi fremadrettet kan skabe nye, innovative og grønnere løsninger i vores produktion. Vi vil derfor nysgerrigt og med en kompromisløs tilgang til kvalitet og design blive ved med at eksperimentere med designudvikling og udfordre status quo indenfor både design og produktion, fortæller Marie Graff.

© Kodanska