Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Julekalendere der gør ganen glad

Hvem sagde julekalendere kun er til børn? Vi har samlet anderledes og lækre julekalendere, der hver dag vil glæde dig eller en elskede op til juleaften.

lækker lakrids julekalender til de voksne

© Johan Bülow

Velkendt lakrids fra Johan Bülow

Johan Bülow tager dig igennem en fantastisk julerejse gennem søde overraskelse og knasende fornøjelser. Lakridsen og chokoladen er igen i år blevet pakket ind med fokus på bæredygtighed, så du kan åbne de små nydelser uden dårlig samvittighed.

Julekalender, Lakrids By Bülow, 300 kr. Køb den her

Lækker chokolade julekalender til de voksne

© Wally and Whiz

Julekalender fra Wally and Whiz

Julekalenderen fra Wally and Whiz gemmer på lækre gourmet vingummier, der er lavet på naturlige ingredienser. Vingummierne er lavet med passion og omhu og resultatet er lækre smagskombinationer.

Julekalender, Wally and Whiz, 299 kr. Køb den her

Lækker chokolade julekalender til de voksne

© Karamelleriet

Julekalender fra Karamelleriet

Karamelleriet pakker lækre håndlavede karameller ind i denne flotte julekalender. Du vil smage alt fra bløde flødekarameller til syrlige frugtkarameller. Du er garanteret en julekalender fyldt med kærlighed og karameller. Der er to karameller per låge, men med disse lækre karameller kan det blive svært at dele.

Julekalender, Karamelleriet, 289 kr. Køb den her

Lækker chokolade julekalender til de voksne

© Summerbird

Julekalender fra Summerbird

Summerbirds julekalender er ikke kun behagelig for ganen, men også en ren fryd for øjet. Den fine kalender er fyldt med summerbirds velkendte chokolade af høj kvalitet, lige fra klassiske chokoladesommerfugle til lækre julevarianter. Kalenderen er delevenlig, da der gemmer sig to stykker chokolade bag hver låge.

Julekalender, Summerbird, 448 kr. Køb den her

Julekalendre til voksne

© 24 Days of Rum

En kalender med høje procenter

I denne kalender kan du hver dag overraske en person med forskellige rom fra 24 forskellige lande. Hver dag vil ganen blive varmet op til den helt store dag, juleaften. Med i julekalenderen får du to romglas, så du kan nyde kalenderen med en kær.

Julekalender, 24 Days of Rum, 599 kr. Køb den her

Lækker chokolade julekalender til de voksne

© Chili Klaus

Jingleballs fra Chili Klaus

Den lidt skøre julekalender fra Chili Klaus byder på lakrids, vingummi og bolcher fra serien "Being Nice". Det vil ikke være en Chili Klaus kalender uden en enkelt låge med et dødningehoved, hvor det anbefales, at en voksen er til stede, når denne låge åbnes.

Julekalender, Chili Klaus, 359 kr. Køb den her

Lækker te julekalender til de voksne

© A.C. Perch's

Julekalenderen fyldt med te fra A. C. Perchs

A. C. Perchs har lavet en julekalender for en sand feinschmecker. Julekalenderen har 24 økologiske overraskelser fra theens verden, så du får en ny smagsoplevelse hver dag frem til jul. Bag hver låge er der te nok til 2 kander, så der er rigeligt til at dele.

Julekalender, A. C. Perchs, 415 kr. Køb den her

Lækker skumfidus julekalender til de voksne

© The Mallows

Gourmet skumfiduser

Hos The Mallows handler det om at lave håndlavede økologiske, gourmet skumfiduser. Det er ikke skumfiduser, du brænder på over bålet, men skumfiduser, der nydes som de her. Denne kalender indeholder flere forskellige smagsvarianter, så du kommer godt igennem deres sortiment af surt, sødt, bær og chokolade.

Julekalender, The Mallows, 300 kr. Køb den her

© To Øl

En kalender til ølentusiaster

To Øl præsenterer To Ølekalender, der indeholder 24 forskellige øl. Det er nøje udvalgte øl, så du får prøvet mange forskellige slags. To Øl er et relativt nyt bryggeri, der brygger alt fra lyst til mørkt øl og med komplekse eller mere klassiske smage.

Julekalender, To Øl, 719 kr. Køb den her

Lækker chokolade julekalender til de voksne

© Simply Chocolate

Julekalender fra Simply Chocolate

Denne julekalender minder mere om en klassisk chokoladekalender fra de yngre dage. Dette er dog chokolade af højeste kvalitet. Under hver af de 30 låger er der gemt solide chokoladestykker i alt fra hvid til mørk chokolade, der kan indeholde bær, nødder eller lakrids.

Julekalender, Simply Chocolate, 300 kr. Køb den her

Lækker chokolade julekalender til de voksne

© Valrhona

Til den mørke chokoladeelsker

Valrhona er kendt for deres høje kvalitet af chokolade og deres julekalender er ingen undtagelse. I den røde julekalender får du 23 stykker mørkt chokolade fordelt på otte forskellige grand cru chokolader samt en stor overraskelse juleaften.

Julekalender, Valrhona, 199 kr. Køb den her

Relaterede Artikler