Årets julekalendere: Her er vores 11 favoritter

Her får du et udvalg af de skønneste julekalendere i 2021. Der er både godt til ganen, til selvforkælelse og til god underholdning.

Lakrids by Bülow julekalender
© Lakrids by Bülow

Lakrids by Bülow julekalender

I år har den populære julekalender fra Lakrids by Bülow 10 års jubilæum. Det fejrer de ved at blande deres favoritter sammen med helt nye smage i julekalenderen.

Du kan nemt dele julekalenderen med en, du holder af, da der i hver låge gemmer sig to overraskelser. Er et stykke ikke helt nok, kan du selvfølgelig også holde julekalenderen helt for dig selv.

Julekalender, Lakrids By Bülow, 325 kr.

Sephora julekalender
© Sephora

En julekalender til skønhedsdronningen

Med dens skrigende pink farve bliver årets julekalender fra Sephora ikke svær at få øje på. Den indeholder et hav af skønhedsprodukter, så du er godt rustet, når vi når til jul.

I kalenderen finder du 12 nye mærker, 7 full size og 2 overraskelser, du aldrig har set før.

Julekalender, Sephora, 1399 kr.

Chili Klaus' julekalender
© Chili Klaus

Gør julen hot med Chili Klaus

Har du lyst til at "spice" julen lidt op, så er Chili Klaus' "Spicy" julekalender måske lige noget for dig. Her får du både bolcher, kugler og vingummi fyldt med chili.

Julekalenderen fås både i en mild og blød version, og til de rutinerede chilispisere er der tilmed en super stærk og hot version.

Julekalender, Chili Klaus, 359 kr.

Karamel Kompagniets julekalender
© Karamel Kompagniet

Jul over Bornholm

Bag den fineste illustration af en julenat på Bornholm med lys, glitrende stjerner og de kendte vartegn på den smukke ø, gemmer der sig et væld af håndlavede, bornholmske karameller, karamelkugler og karamelbarer fra Karamel Kompagniet. Et sandt hit hos dem, der elsker karamel.

Julekalender, Karamel Kompagniet, 350 kr.

The Body Shop julekalender
© The Body SHop

Tid til selvforkælelse

Udover at julekalenderen fra The Body Shop gemmer på de lækreste produkter, så er den også rigtig fin at have stående fremme. Bag lågerne finder du både fugtige cremer, lækre ansigtsmasker samt produkter til badet.

Kalenderen fås i flere livlige farver og kan bruges efter jul til at opbevare smykker i.

Julekalender, The Body Shop, 745 kr.

Nordic Tea julekalender
© Nordic Tea

En kalender til teelskeren

Der er intet bedre end en varm kop te på en kold vinterdag. Med Nordic Tea's julekalender kan du hver dag opleve end ny slags te. Bag lågerne gemmer der sig både økologisk te, grøn te, sort te, hvid te, julete, rooibos og oolong.

Julekalender, Nordic Tea, 269 kr.

Julekalender fra Simply Chocolate
© Simply Chocolate

Chokolader fra Simply Chocolate

Hvem siger, der kun skal være 24 låger i en julekalender? I Simply Chocolates julekalender er der hele 30 låger fyldt med chokolader! I julekalenderen finder du blandt andet karamelcrunch, saltede mandler, persisk lakrids og overtrukne stykker med marcipan og peanuts.

Julekalender, Simply Chocolate, 299 kr.

Summerbird julekalender
© Summerbird
Summerbird julekalender
© Summerbird

Julekalender fra Summerbird

Summerbirds julekalender er ikke kun behagelig for ganen, men også en fryd for øjet. Kalenderen er fyldt med Summerbirds ikoniske sommerfugle og fyldte chokolader. Der er to stykker i hver låge, så du kan nyde et stykke chokolade både morgen og aften, to på en gang, eller også kan du dele den med en, du har kær.

Julekalender, Summerbird, 448 kr.

MasterCube julekalender
© MasterCubeStore

Til geniet

Man kan aldrig blive for gammel til leg og underholdning. Med MasterCubeStores julekalender kan du nemt holde dig beskæftiget hele december. Du finder både de klassiske cubes, men også en masse nye med forskellige udfordringer.

Julekalender, MasterCubeStore, 1295 kr.

Mikkeller øljulekalender
© Mikkeller

Til ølentusiasten

Mikkeller er igen i år ude med en forfriskende julekalender med 24 skønne øl. Der er både Mikkellers klassiske øl, og så er der nogle helt nye, du sikkert aldrig har smagt før.

Julekalender, Mikkeller, 1000 kr.

Julekalender fra Broste Copenhagen
© Broste Copenhagen

Den bløde julekalender

Broste Copenhagen har designet den fineste julekalender i bomuld. Den er nem at hænge op på væggen, og så kan du selv bestemme, hvilke gaver der skal hænges på.

Kalenderen kan du også finde i andre farver, og du kan også købe kræmmerhuse i samme mønster.

Julekalender, Broste Copenhagen, 560 kr.