Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Her er julens farve

Julens farve i 2019 lægger sig tæt op ad årets helt store tendens.

© Pernille Greve - Styling: Lone Monna - Naturens farve er årets julefarve.

Julens farve

Hvert år er der en farve, der definerer trenden for årets jul.

I år har den helt store trend handlet om bæredygtighed, og vi har allesammen for alvor fået øjnene op for, hvor vigtigt det er, at vi forbruger på en måde, der passer på den jord vi bor på.

Det har afspejlet sig i de farver, som vi ser trende, hvor beige, grøn og alle nuancer af brun minder os om det naturlige og bringer os i tættere kontakt med naturen.

Derfor er det helt naturligt, at julens farve i 2019 er brun, som du nemt, billigt og bæredygtigt kan pynte op med.

Den smukke brune farve pryder selvfølgelig Den Store Julebog fra BO BEDRE i år, hvori du finder masser af inspiration til smuk og naturlig julepynt i brune nuancer.

Lige nu kan du få Den Store Julebog til kun 119,50 kr. plus porto. Se tilbuddet her.

Læs også: 7 tips til en mere bæredygtig gaveindpakning

© Pernille Greve - Styling: Lone Monna - Bug julens småkager som fin pynt på træet. Først skal træet vises, siden skal det spises...

© Pernille Greve - Styling: Lone Monna - Lav selv fine engle og kræmmerhuse i brunt filt. I Den Store Julebog finder du skabeloner og guides til juletræspynten.

Relaterede Artikler