Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Endelig er den her: Den store Julebog

BO BEDREs bedste juleidéer: Du får over 100 sider med de skønneste opskrifter, idéer og DIYs i julens tegn.

© Foto: Peter Kragballe, Styling & design: Camilla Tange Peylecke

Gør noget ekstra ud af denne jul

Vi er mange, som har brug for, at julen i år bliver noget helt særligt. Og flere glæder sig som små børn til at gøre højtiden mere fortryllende end nogensinde.

Mange holder sig mere inden døre end de plejer. Nogen har søgt efter nye eller andre ting at fordybe sig i - og netop dette er julen perfekt til. Juletiden er en perfekt tid til at sidde indenfor og hygge sig med hjemmebag og hellige sig i kreative julesysler. Og lige netop dette kan vi hjælpe med.

Årets store Julebog hylder nemlig håndarbejde.

At klippe og klistre hører julen til - og hvis det gøres af papir af høj kvalitet, kan pynten bruges år efter år. Vi inviterer dig til at slippe kreativiteten løs og overgå dig selv i hjemmelavet julepynt. I bogen finder du skabeloner og idéer til de smukkeste kræmmerhuse, moderne julehjerter, kæmpestjerner og eventyrlige guirlander i nye klæder.

I vores Julebog giver vi dig også årets smukkeste gør-det-selv-idéer med silke og perler. Brug de mørke vinteraftener i familiens skød og skab sammen, børn som voksne, de fineste evighedsblomster af silke, elegante servietringe af perlekreationer eller en overdådig krans af hjemmelavede perleblomster.

Men ud skal vi også.

Vores længsel efter naturen afspejler sig i årets stærkeste juletrend: Naturens skønhed.

Selvom vi måske ikke får den hvide jul, vi drømmer om, er der masser af juleinspiration og herligheder at finde i naturens skatkammer. Der er nemlig noget helt særligt ved at tage ud i naturen og finde årets julepynt. Vi viser dig masser af idéer til hjemmelavet, naturligt julepynt: Lige fra adventsdekorationer og stjerner til bordpynt. Vi guider selvfølgelig også til, hvordan du gør.

Få Den store Julebog for 159 kr. inkl. forsendelse.

© Foto: Peter Kragballe, Styling & design: Camilla Tange Peylecke

© Foto: Peter Kragballe, Styling & design: Camilla Tange Peylecke

Håndplukket til dig