Her er årets smukkeste adventsstager

Vi har samlet 10 elegante adventsstager, som du kan få glæde af år efter år og som passer perfekt både til den moderne og mere traditionsbundne jul.

Adventskrans lys jul

© Stelton

Stelton - Tangle adventsstage

Spred julestemning med den fine messingfarvet lysestage fra Stelton, som er designet med referencer til det velkendte flettede julehjerte. Et oplagt valg til årets adventsstage.

Tangle adventsstage, 599,95 kr., Stelton

Adventskrans lys jul

© Ferm Living

Ferm Living - Candle Holder Circle

Pynt op til jul med den smukke og multifunktionelle lysestage fra Ferm Living. Stil den direkte på alle overflader, eller hæng den op og fyld den med årstidens julepynt. Perfekt som adventsstage eller som et tidsløst design hele året rundt.

Candle Holder Circle, 499,95 kr., Ferm Living

Adventskrans lysestage jul

© Georg Jensen

Georg Jensen - Season lysestage

Dekorer med den guldbelagte Season lysestage fra Georg Jensen. Brug den elegant som den er, eller sæt dit eget præg på den ved, at dekorer den med pyntegran eller et smukt silkebånd.

Season lysestage, 1299,95 kr., Georg Jensen

Adventskranse jul julelys

© Geist

Gejst - Molekyl 4 Chrome

Pynt op til jul med den unikke magnet lysestage fra Gejst, som du kan sammensætte i små molekyler, nøjagtig som du ønsker. To opsætninger kan aldrig blive ens og netop det, kan være med til at gøre din adventstage helt unik.

Molekyl 4 Chrome, 999,95 kr., Gejst

adventskrans jul lys

© Rosendahl

Rosendahl - Karen Blixen adventsstage

Lad den forgyldte adventsstage fra Karen Blixens jul, sprede lys og glæde hjemme hos dig. Dekorer den som du ønsker eller lad de minimalistiske og rene linjer bære det hele. Kun kreativiteten sætter grænser.

Karen Blixen adventsstage, 699,95 kr., Rosendahl

Adventslys kopper jul

© Design Letters

Design Letters - Espressokopper 1234

Brug de minimalistiske espresso kopper fra Design Letters, som en skøn advents dekoration til jul. Pynt dem med mos, gran og lys eller brug dem hele året rundt til en varm kop kaffe eller sæsonens grønt.

Espressokopper sæt, 349,95 kr., Design Letters

Kubus lysestage jul

© By Lassen

By Lassen - Kubus lysestage

Brug den ikoniske kubus lysestage, designet af Mogens Lassen tilbage i 1962, som en smuk og klassisk adventsstage til jul. Dekorer den f.eks. med pyntegran og eucalyptus, nøjagtig som du ønsker.

Kubus 4, messing, 1.399,00 kr., By Lassen

lysestager advent jul

© The Oak Men

The Oak Men - Candle Tray De Luxe

Skab en smuk adventsdekoration med den magnetiske bakke fra The Oak Men. Placer dine lys, hvor du vil og og dekorer din bakke med julepynt eller anden pynt som matcher sæsonernes årstid.

Candle Tray De Luxe, 699,00 kr., The Oak Men

advent lys jul

© Holmegaard

Holmegaard

Pynt op til jul med den smukke lysestage fra Holmegaard, som er designet i 4 forskellige niveauer, som er med til at skabe et unikt og smukt adventslys. Perfekt både som adventsstage eller en almindelig lys installation.

Lysestage 4-armet, 499,95 kr., Holmegaard

lysestage adventslys kalender

© Aytm

Aytm - Annulus candleholder

Pynt op med den klassiske messingfarvet lysestage, designet i et simpelt og enkelt look, som spreder både lys og glæde hvor end du kigger hen. Perfekt til årets adventsdekoration eller som en skønt design året rundt.

Annulus candleholder, 449 kr., Aytm

Relaterede Artikler