Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Her er julens smukkeste adventsstager

Vi har samlet 13 elegante adventsstager, som du kan få glæde af år efter år.

© Design House Stockholm

© Design House Stockholm

Nordisk adventsstage

En adventsstage i nordisk look med fleksible arme, som du kan udfolde, som du vil. Overfladerne er af glat træ og har et mat finish.

Nordic Light 4-arms, 685 kr., Se mere her

© Architectmade

Lysestagen med uendelige kombinationer

Gemini lysestagen kan stå alene eller arrangeres i uendelige kombinationer alt efter stemning eller højtid - eksempelvis som adventsstage. Den er i massivt rustfrit stål og skiller sig ud med rene og enkle linjer.

Gemini, 499 kr., Kan købes her

Adventskrans lys jul

© Stelton

Tangle adventsstage

En virkelig fin adventsstage fra Stelton, der står flot i sig selv. Den er designet med rene linjer og med referencer til det velkendte, flettede julehjerte.

Tangle adventsstage, 600 kr., Kan købes her

© Ferm Living

En multifunktionel lysestage

Denne smukke og tidløse lysestage fra Ferm Living, er oplagt at bruge som adventsstage. Mulighederne er mange - stil den direkte på bordet, hæng den op i loftet eller fyld den med dekorerende julepynt.

Candle Holder Circle, 500 kr., Kan købes her

© Georg Jensen

Georg Jensens adventsstage

Georg Jensens forgyldte Season adventsstage hylder autentisk julestemning og er fast inventar hos mange familier i juletiden. Her ses den med et smart ophængsforløger der giver associationer til juletræet og danner dansende skygger fra stearinlysene.

Season Lysestage, 899 kr., Kan købes her

Adventskranse jul julelys

© Geist

© Gejst

Unik molekyle adventsstage

Pynt op til jul med den unikke magnet lysestage fra Gejst, som du kan sammensætte i små molekyler, nøjagtig som du ønsker. To opsætninger kan aldrig blive ens og netop det, kan være med til at gøre din adventstage personlig og helt unik.

Molekyl 4 Chrome, 1099 kr., Kan købes her

adventskrans jul lys

© Rosendahl

Karen Blixens jul

Lad den forgyldte adventsstage fra Karen Blixens jul, sprede lys og glæde hjemme hos dig. Dekorer den som du ønsker eller lad de minimalistiske og rene linjer bære det hele. Kun kreativiteten sætter grænser.

Rosendahl Karen Blixen Adventsstage, 700 kr., Kan købes her

© By Lassen

Ikonisk Kubus lysestage

Brug den ikoniske kubus lysestage, designet af Mogens Lassen i 1962, som en smuk og klassisk adventsstage til jul. Hvis du vil have den skal være ekstra julet, så vælg den i messing eller nikkel finish som her.

Kubus 4 Nikkel, 1539 kr., Kan købes her

© The Oak Men

Magnetisk bakke

Skab en anderledes og fin adventsdekoration med den magnetiske bakke fra The Oak Men. Placer dine lys, hvor du vil og og dekorer din bakke med julepynt eller elementer fra sæsonens natur.

Candle Tray De Luxe, 699 kr., Kan købes her

advent lys jul

© Holmegaard

Holmegaards 4-armet lysestage

Pynt op til jul med den smukke lysestage fra Holmegaard, som er designet i 4 forskellige niveauer, som er med til at skabe et unikt og smukt adventslys. Glasmanchetterne kan let udskiftes til forskellige farver og den er derfor god at tilpasse de forskellige højtider.

Lysestage 4-armet, 500 kr., Kan købes her

© Bjørn Wiinblad

Bjørn Wiinblads luciabrud

Bjørn Wiinblads Lucia adventsstage er en ægte hyggespreder. Hun bærer lyset frem hver søndag i advent med sit fine ansigt i gulddetaljer, samtidig med gemmer på diverse julegodter eller julepynt i sit hule hovede.

Lucia adventsstage, 600 kr., Kan købes her

© Iittala

Iittala stage

Enkel og unik lysestage, som på en gang er både moderne og nostalgisk.

Nappula candelabra, 139€, Kan købes her

© Nordal

Enkel adventsstage

En smuk lysestage fra Nordal til brug hele året rundt, men særligt fin som adventsstage i julemåneden. Fremstillet af messingforgyldte jernringe.

Ring 4-ién lysestage, 400 kr., Kan købes her

Relaterede Artikler