Her er julens smukkeste adventsstager

Vi har samlet 12 elegante adventsstager, som du kan få glæde af år efter år.

© Ferm Living

Adventsstage i keramik

Skab et råt og naturlig udtryk i hjemmet med denne uglaserede, kornede keramik adventsstage. Ferm Livings stage fra sidste års julekollektion fås i flere farver og størrelser.

Tip: Køb Ferm Livings flotte stearinlys og få et helt unikt udtryk.

Bowl-lysestage, fra 399 kr., køb den her.

© Nordal

4-i-én adventsstage

En smuk lysestage fra Nordal til brug hele året rundt, men særligt fin som adventsstage i julemåneden. Fremstillet af messingforgyldte jernringe.

CIRCLES 4-i-én lysestage, se den her.

© Piet Hein

Sydkorset

Piet Heins lysestage i matsort passer perfekt ind i tidens indretningstendens med kølige nuancer kombineret med bløde strukturer og træ.

Lysestagen skaber både ro, harmoni og smuk æstetik i rummet.

Sydkorset Lysestage, 1899 kr., køb den her.

© Architectmade

Adventsstagen med uendelige kombinationer

Gemini lysestagen kan stå alene eller arrangeres i uendelige kombinationer alt efter stemning eller højtid - eksempelvis som adventsstage. Den er i massivt, rustfrit stål og skiller sig ud med rene og enkle linjer.

Gemini, 499 kr. Køb den her.

© Georg Jensen

Georg Jensen adventsstage

Georg Jensens forgyldte Season adventsstage er fast inventar hos mange familier i juletiden. Men denne minimalistiske lysestage TUNES omfavner i den grad også skandinavisk julehygge.

Lysestagen har integrerede bakker, som nemt kan fyldes med julekager, nødder eller gran.

Tunes lysestage, fra 1299 kr., se den her.

Stoff Nagel lysestage
© Stoff Nagel

Den fantasifulde lysestage

Med denne lysestage sætter fantasien kun grænser. Eksperimenter med det visuelle udtryk og skab lige præcis den stemning, som du ønsker, da kombinationsmulighederne er uendelige. Her i messing, fås i flere materialer og størrelser.

STOFF Nagel Lysestage, fra 299 kr., find den her.

© Novoform

Nordisk udtryk

En adventsstage i nordisk look, hvor alt unødvendigt er skåret fra. Med det simple formsprog er det oplagt at hænge julekugler, grankogler eller kravlenisser i rammen.

Frame 4, fra 350 kr., find den her.

© By Lassen

Ikonisk Kubus lysestage

Brug den ikoniske kubus lysestage, designet af Mogens Lassen i 1962, som en smuk og klassisk adventsstage til jul. Hvis du vil have den skal være ekstra julet, så vælg den i messing eller nikkel finish som her.

Kubus 4 Nikkel, 1539 kr., Kan købes her.

© HAY

Inspiration fra Japan

Den elegante lysestage fra HAY omfavner asiatisk kultur og er inspireret af nålene, der bruges til at skabe japansk ikebana-blomsterkunst.

Du kan selv skabe det ønskede ved at placere dine lys som du vil mellem piggene. Tip: Køb flere slags lys med forskellige farver og former for et helt unikt udtryk.

Fonte Candleholder, fra 450 kr., kan købes her.

© The Oak Men

Magnetisk bakke

Skab en anderledes og fin adventsdekoration med den magnetiske bakke fra The Oak Men. Placer dine lys, hvor du vil og dekorer din bakke med julepynt eller elementer fra sæsonens natur.

Candle Tray De Luxe, 699 kr., Kan købes her.

advent lys jul
© Holmegaard

Holmegaards 4-armede adventsstage

Pynt op til jul med den smukke lysestage fra Holmegaard, som er designet i 4 forskellige niveauer, der er med til at skabe et unikt og smukt adventslys. Glasmanchetterne kan let udskiftes til forskellige farver, og den er derfor god at tilpasse de forskellige højtider.

Lysestage 4-armet, 500 kr., Kan købes her.

© Iittala

Iittala stage

Enkel og unik lysestage, som på en gang er både moderne og nostalgisk. Fås både i den mørkegrå som vist og i en hvid version.

Nappula candelabra, 139€, Kan købes her