Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Blomsterdesignerens 5 bud på julens smukkeste kranse

Adventskransen er en smuk tradition, som også kan nå kunstneriske højder, især når den internationale blomsterdesigner Annette von Einem tryller.

Kunsten at holde advent

Fire lys og en krans. Adventskransen er en smuk tradition, som også kan nå kunstneriske højder, især når den internationale blomsterdesigner Annette von Einem tryller med græsser, kogler og fjer.

Her giver hun fem bud på julens smukkeste kranse, der er gennemført blomsterkunst.

Tak for lån af location på The Audo.

© Foto: Andreas Mikkel Hansen, Styling: Glotti Press

Kuglekrans i gul og guld

En utraditionel gul krans skaber et varmt element i den kolde tid. Den er lavet af miniguldjulekugler og små kugleformede blomsterhoveder, der er sat tæt side om side, og som giver den drejede krans en velouragtig overflade.

Gule og grønne Craspedia er både brugt friske og tørrede, mens evighedsblomsten er tørret. Kransens drejede form laver man ved at klippe en halmkrans over på midten og placere de to stykker modsat hinanden i en S-form.

Den spidse afslutning får man ved at trække strå ud af enden på kransen. Lysestagerne er fra Hove Home, og guldlysene er fra Ester & Erik.

© Foto: Andreas Mikkel Hansen, Styling: Glotti Press

© Foto: Andreas Mikkel Hansen, Styling: Glotti Press

Med strejf af guld

En raffineret krans bundet op over en halmring i smukt afstemte materialer og teksturer med tørrede lynggrene, blød enebær, tørrede bøgegrene, bomuld og fjer.

Guld på enkelte grene, fine guldkugler og matte guldlys underbygger kransens elegance sammen med den svævende ophængning med sorte velourbånd og guldbånd. Lysene er fra Ester & Erik.

© Foto: Andreas Mikkel Hansen, Styling: Glotti Press

© Foto: Andreas Mikkel Hansen, Styling: Glotti Press

Den grønne krans

Adventskransen her er grøn og tæt og designet med flere forskellige typer gran i både lyse og mørke nuancer. Det skaber en flot varieret overflade og smuk baggrund for de bløde enebærgrene.

Den markante grafiske stribe med husløg og linjen med stående grankogler gør den klassiske naturkrans ny og overraskende med en overflade, der changerer mellem blank og mat.

Under pynten gemmer der sig en halmkrans. Lysene er fra Ester & Erik, og lyseholderen er fra Annette von Einem. Den skulpturelle vase i baggrunden er af keramikeren Bente Hansen.

© Foto: Andreas Mikkel Hansen, Styling: Glotti Press

Hvid vinterkrans

Udtrykket på denne krans er køligt som frost og sne. Den er bundet hårdt op i brudeslør og finurligt pyntet med små fluffy marshmallows, der er klippet i halve og derefter i kvarter.

Brudesløret er bundet med bomuldsgarn i store, tætte buketter, og derefter er hele kransen bundet med græs. Det gør kransen miljøvenlig og nedbrydelig efter brug.

Kransen kan tørres og hænges på væggen efter jul. Bloklysene er RSPO-certificerede og EN-testede og er fra KunstIndustrien.

© Foto: Andreas Mikkel Hansen, Styling: Glotti Press

Eventyrlig krans

En elegant, frisk krans bundet med fine, små blomstrende hortensiaer, der er stukket i en sort ring af biooasis. Derefter er den pyntet med tørrede judaspenge, rosa Asparagus plumosus, frøstande og en lille rosa glimmerfugl.

For at afrunde det lette, luftige design er der sat spinkle guldgrene med blomsterformede perler i. Lysene er fra Ester & Erik, og biooasissen er fra Annette von Einem.

Relaterede Artikler