Årets guide: Julefrokoster ud af huset

Den søde juletid er stressende nok i forvejen, så lad andre om at braisere, snitte og koge og bestil julefrokosten ude fra - og hold julefrokosten hjemme i vante omgivelser.

© Meyers

Meyers julefrokost

Meyers er i år klar med to forskellige julefrokost-menuer. De har selvfølgelig den klassiske julefrokostmenu med alt, hvad der hører til, hvor den traditionelle julefrokost mad har fået en kærlig opdatering med nye delikatesser og årstidens råvarer.

Sidst men ikke mindst har de den vegetariske julefrokostmenu, som giver frikadeller og medisterpølse kamp til stregen.

Information om priser og levering på de to forskellige julefrokoster ud af huset kan du finde her.

cofoco jul julefrokost catering ud af huset
© Cofoco

Cofoco

Cofoco byder på et klassisk og eksklusiv julefrokost, hvor alt er forberedt og pakket, så du blot skal dække det lækre julebord. Julefrokosten indeholder alle de klassikere, der er forventet til en dansk julefrokost, men menuen kan også fås i en vegetarisk udgave.

Julefrokosten fra Cofoco koster 255 kr. per kuvert ved et minimum af 4 kuverter. Cofoco leverer i København og flere steder på Sjælland. Bestil julefrokosten lige her.

jespers torvekøkken julefrokost catering ud af huset
© Jespers Torvekøkken

Jespers Torvekøkken

Hos Jespers Torvekøkken er julefrokosten taget ned på et helt enkelt og uprætentiøst plan, hvor de gode råvarer og smage får lov til at skinne.

Jespers Torvekøkken tilbyder i alt 6 forskellige julefrokoster: Den enkle, den varme, den klassiske, luksus julefrokosten, den veganske og den vegetariske julefrokost.

Julefrokosten ud af huset fra Jespers Torvekøkken koster fra 125 kr. per kuvert ved et minimum af 5 kuverter. Bestil julefrokosten her.

frimanns gourmet julefrokost catering ud af huset
© Frimann's Gourmet

Frimann's Gourmet

Frimann's Gourmet har sammensat 3 forskellige julemenuer, der er deres bedste bud på et fuldendt og smagfuldt julebord. Hver menu er sammensat med tanke på at glæde store som små, og det store udvalg sikrer, at der med garanti er noget for alle. Retterne bliver leveret smukt anrettet på hvide fade, så du blot skal tage filmen af og servere.

Julefrokosten fra Frimann's Gourmet koster fra 159 kr. per kuvert ved et minimum af 10 kuverter. Læs mere om de forskellige julefrokoster her.

antons julefrokost ud af huset catering københavn
© Antons

Antons

Julen hos Antons er skabt efter mottoet; Selvgjort er velgjort. Alt er lavet fra bunden, da det sikrer den gode smag og er mere principielt korrekt.

Hos Antons finder du fire forskellige muligheder for julefrokost ud af huset - lige fra den store, klassiske julefrokost til en julefrokost, som serveres tapas-style.

Som noget nyt tilbyder de også en Corona-sikker luksus juleplatte.

Julefrokosterne koster fra 175 kr. pr. kurvet. Læs mere her.

Stubbs Gastronomi

Stubbs Gastronomi byder på smagfulde retter, hvor der er tænkt over hver enkel detalje. Den gode julemad bliver leveret på stilrent porcelæn, der er helt parat til at stille på julebordet.

Stubbs Gastronomi tilbyder både en klassisk julemenu med velkendte retter som krydret kamsteg og røget nordsølaks, og en gastronomisk julebuffet med delikatesser som røget unghanelår med vintersalat og heftig chokoladekage med lakrids og kirsebær til dessert.

Julefrokosten fra Stubbs Gastronomi leveres i Aarhus og Østjylland. Bestil julefrokosten her.

kragerup og ko julefrokost catering ud af huset
© Kragerup & Ko

Kragerup & Ko

Kragerup & Ko har flere bud på den perfekte julefrokost. Der er både den helt klassiske med sylte og flæskesteg, en tre-retters med vildsvinebov og foie gras og en moderne menu i en fortolket tapas-version med anderilettes, sprød ribbenssteg og krustader med hønsesalat.

Kragerup & Ko lægger vægt på gode og friske råvarer, der skaber en fænomenal madoplevelse.

Julefrokosten fra Kragerup & Ko koster fra 275 kr. per kuvert. Bestil din julefrokost ud af huset her.

Møllekroen

På Møllekroen går de ikke på kompromis med noget, da kvaliteten er den største prioritet.

Alt bliver lavet fra bunden og af de bedste råvarer, hvor der virkelig er kælet for detaljer. Møllekroen tilbyder en klassiske julefrokost med traditionelle retter, hvor alle kan være med - og en luksus julebuffet, som lige gør dét ekstra.

Julefrokosten fra Møllekroen koster fra 268 kr. per kuvert. Læs mere om julefrokosten ud af huset her.

havnens gourmet julefrokost catering odense
© Havnens Gourmet

Havnens Gourmet

Hos Havnens Gourmet stræber de efter at skabe den eksklusivitet, der er forbundet med restaurantbesøg, hjemme hos dig selv.

Julemenuen består af gode råvarer og stålsikre smage - uanset om du vælger den traditionelle, utraditionelle eller det helt store julebord. Hvis der er retter, der mod forventning ikke falder i din smag, så kan menuen sagtens tilpasses.

Et godt bud på årets julefrokost ud af huset. Læs mere her.

Den Røde Okse

Julefrokosten fra Den Røde Okse består af lækre, traditionelle retter, hvor der er fokus på god smag og lokale råvarer. På menuen er der blandt andet lune tarteletter med hønsekød og asparges, friske rejer og sprødstegt ribbenssteg.

Julefrokosten fra Den Røde Okse koster 199 kr. per kuvert ved et minimum af 10 kuverter. Levering aftales ved bestilling. Bestil julefrokosten her.

mums deli aalborg ålborg julefrokost catering
© Mums Deli

Mums Deli

Hos Mums Deli er den gode julefrokost lavet efter et koncept om at bruge de mange gode råvarer, som Nordjylland har at byde på.

Julefrokosten er i år en 10 retters nordisk luksus jule-tapas menu. En skøn og anderledes måde, at nyde årets julefrokost ud af huset.

Server julefrokosten til dine gæster for 245 kr. pr. kuvert. Læs mere her.

© Madklubben

Madklubben

Læn dig tilbage og nyd Madklubbens gastronomiske evner - uden at besøge restauranten. I år kan du nemlig få Madklubben hjem i din stue.

Madklubben elsker alt ved julemad og værdsætter de gode klassiske retter. I deres julefrokostmenu får du en smagfuld oplevelse med sæsonens friske råvarer - og det eneste du selv skal sørge for er drikkelse og mandelgaven.

Bestil den klassiske julefrokost her.