7 smukke designer-kalenderlys

Nedtællingen til juleaften begynder lige her

Fest og farver

© Normann Copenhagen

De nye kalenderlys fra Normann Copenhagen udfordrer vores klassiske forståelse af, hvordan kalenderlys skal se ud. De har lanceret to forskellige designs: Jolly, er et multifarvet stribet lys, som skaber spil i indretningen, og Keep it Simple, som ses på billedet, er mere nedtonet i kønne violette nuancer, Normann Copenhagen.

Less is more

© House Doctor

Meget enkelt kalenderlys i hvid med grå print. Det simple og moderne design passer ind i et hvert hjem, og tillader en større og mere farverig juledekoration, på grund af dets simple udtryk. 60,00 kr., House Doctor.

Traditionelt kalenderlys

© Holmegaard

Dette smukke og traditionelle kalenderlys er designet af Jette Frölichs for Holmegaard. De fine motiver på lyset af juletræer og nisser gør, at kalenderlyset emmer af julehygge, som vi kender det. 99,95 kr., Holmegaard.

Snefnug i sølv og guld

© George Jensen

I år står designeren Alfredo Häberli bag Georg Jensens julepynt – deriblandt disse smukke kalenderlys. Hele kollektionen er baseret på, hvad Häberli forbinder med jul, og særligt kalenderlysene er tydligt inspireret af hans kærlighed for de dalende snefnug. 129,00 kr., George Jensen.

Forener det moderne og traditionelle

© Stelton

Man kan altid regne med Stelton, når det kommer til smukt design. Nu har de lanceret kalenderlys i 4 varianter: med engle, prikker, juletræer eller hjerter. Hver og en har sin charme, og med lysets hvide farve og guldmotiver vil de passe ind i de fleste julestuer. 79,95 kr., Stelton.

Enkelt og moderne

© Kunstindustrien / Stilleben

Med enkelt og minimalistisk design fra Kunstindustrien har Stilleben lanceret dette kalenderlys. Det hvide lys kan vælges med rød eller blå tal. 100,00 kr., Stilleben.

En grønnere jul

© Kunstindustrien

Enkelt, moderne og miljøvenligt er ordene, der bedste beskriver dette fine kalenderlys fra Kunstindustrien. Lysets væge er nøje tilpasset lysets størrelse, så stearinen ikke løber. Videre er de håndstøbte og fremstillet enkeltvis af palmeolie, som gør lyset miljøvenligt, og giver det en unik glød og længere brændetid, fra 105 kr., Kunstindustien.

Relaterede Artikler