Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

5 stilarter: Sådan kan du pynte dit juletræ

Find inspiration i disse fem forskellige måder at pynte juletræet.

1. Moderne rød

Rød er ikke bare rød, ej heller når det gælder julen.

Den traditionelle røde jul har fået kant og mikses med okseblodsrød, rust og brune nuancer. Juletræet er pyntet med hjemmelavede vifter og rosetter, som giver den røde jul et nostalgisk og på samme tid moderne look.

© Foto: Pernille Greve, Styling: Lone Monna

© Foto: Pernille Greve, Styling: Lone Monna

Nostalgi og hygge

Velkommen indenfor til den moderne røde jul, hvor juletræet er pyntet med hjemmelavede rosetter og vifter i røde og rødbrune farver.

På toppen sidder en stor roset i stedet for en stjerne, det giver juletræet et elegant udtryk. Lysene er røde, så de giver et moderne tone-i-tone-look. Den hjemmelavede pynt er kombineret med glimmer- og metalophæng samt plisseret pynt fra Nordstjerne. Det rustfarvede gulvtæppe er fra Fabula Living.

Inspiration til julekugler og ophæng

Røde, sorte og guldfarvede ornamenter, brug matchende bånd til: silke, grosgrain og velourbånd. Nissen er designet af Ruth Vetter. Ornamenter fra Broste Copenhagen og Ib Laursen. Bånd fra Bungalow og Stof 2000.

2. Vinterlig vintage

Juletræet står overdådigt og i al sin pragt i grønt og blåt.

Den hjemmelavede pynt består af kræmmerhuse med messinghanke og fine motiver, og derudover er der kugler i mættede farver.

Julen får et strejf af skandinavisk retro - tilsat en anelse østerlandsk eventyr med masser af guld.

© Foto: Pernille Greve, Styling: Lone Monna

© Foto: Pernille Greve, Styling: Lone Monna

Træet i al sin glans

Juletræet står overdådigt og stråler i grønt, blåt og guld. Det er pyntet med rund hånd for at opnå en fortryllende julestemning.

Det hjemmelavede pynt består af kræmmerhuse med messinghanke og guldmotiver, og ellers hænger der masser af kugler i mættede farver eller i guld. Lysene er grønne, så de matcher farvepaletten.

Topstjerne i guld fra Rosendal, juletræsfod fra Skagerak, juletræstæppe fra Tine K Home, julekugler fra I.C. Lauvring og Bungalow, guldornamenter fra Rosendahl og juletræslys fra Broste Copenhagen.

Sofaen og sofabordet er fra Getama, og gulvtæppet er fra Fabula Living.

Guldlametta

Julekuglerne på bakken er fra Madam Stoltz, I.C. Lauvring og Ib Laursen, bakken er fra Bungalow. Det fine, tykke guldlametta er fra Fest og Farver.

3. Feminine farver

Sarte rosa nuancer og pudder passer perfekt ind i dette feminine juletema.

Det er romantisk og næsten sfærisk, og der pyntes op med let og elegant hånd. Der er florlet pynt i silkepapir, bast, sølv og guld, der glimter. Juletræet står enkelt i sølv og rosa toner, med gaver pakket i douce farver med silkebånd og fjer.

© Foto: Pernille Greve, Styling: Lone Monna

© Foto: Pernille Greve, Styling: Lone Monna

Sofistikeret stue

Juletræet er pyntet i rosa, hvidt og sølv tilsat en smule gyldne toner. Den hjemmelavede pynt består af papir-snebolde, sølv-kræmmerhuse og flettede sølvhjerter, som er med til at give juletræet en helt eventyrlig stil.

Der er pyntet med en sølvstjerne og sølvophæng samt lysholdere designet af Zarah Voigt for Rosendahl.

Glaskugler i rosa og gyldne farver fra I.C. Lauvring. Daybed og bord fra Mater, puder fra Skriver, PH-gulvlampe fra Louis Poulsen. Det rosafarvede gulvtæppe er fra Layered Interior.

4. Varm minimalisme

Denne jul er grafisk, enkel og stilfuld med en forkærlighed for form, godt design og arkitektoniske linjer.

Farverne er grå, hvid og sort tilsat gyldenbrune toner, der tilfører masser af varme og hygge. Juletræet er pyntet med stjerner og lys som eneste pynt, og pakkerne har sort-hvide grafiske til og fra-kort.

© Foto: Pernille Greve, Styling: Lone Monna

© Foto: Pernille Greve, Styling: Lone Monna

Minimalistisk juletræ

Juletræet er pyntet enkelt og kun med hvide stjerner på hvid bomuldssnor og med grå lys. Stilen er helt minimalistisk.

På toppen er der sat en smuk hvid stjerne fra Hübsch. Juletræsfoden i messing er fra Ferm Living. På væggen hænger store hvide Showflake-lamper fra Le Klint. På trappen grå vase fra Blomus.

Op på grenen

Forskellige former skaber et dynamisk udtryk. Kombinér matte og blanke overflader, det foldede med det enkle. Pynt fra Lübech Living.

5. Naturligvis nordisk

Den naturlige jul er i år sat ind i en moderne skandinavisk ramme. Der er pyntet op i pejsestuen med en forkærlighed for naturens egen pynt, træ, læder og det gode gedigne håndværk.

Juletræet pyntes med hjemmelavede stjerner i læder, juletræer i kork og stjerner i papir. Under træet venter pakker i brune og grå farver, dekoreret med læderstykker, lædersnører og gran fra skoven.

© Foto: Pernille Greve, Styling: Lone Monna

© Foto: Pernille Greve, Styling: Lone Monna

Det nordiske juletræ

Træet er pyntet med hjemmelavede stjerner i læder, juletræer i korkstof og lette papirstjerner. Til naturpynten er der sat brune kugler og trækugler.

De gyldne farver og det enkle ophæng giver juletræet et taktilt og naturligt udtryk. Juletræsstjerne og trækugler er fra The Oak Men, kugler fra House Doctor og I.C. Lauvring samt juletræstæppe fra Madam Stoltz.

Relaterede Artikler