Trend på Instagram: Dette skal du dekorere dine vægge med

Den nye trend inviterer dig til at pynte dine vægge på en helt ny måde.

Set på Instagram

Har du mon spottet den nye trend på Instagram? Det vælter med billeder af smukke vægge dekoreret med alverdens bløde, frynsede og farverige vægtæpper.

Vægtæpperne har ikke været in i den nordiske indretning i mange år, men har nu for alvor fået fat. Få inspiration til, hvordan du dekorerer dine vægge med den nye, bløde trend her.

Masser af frynser

Med masser af frynser og en smuk, cremet farve bringer dette vægtæppe en skøn boheme feeling ind i den fine stue. Vægtæppet bidrager derudover med sit bløde udtryk og varme farve til en hyggelig stemning i stuen.

Detaljerigt og hyggeligt

Dette vægtæppe er spækket med fine detaljer, se bare de mange frynser og den skønne fletning, som sniger sig ind forneden.

Det store vægtæppe giver liv og varme til den ellers bare, hvide væg, mens de rosafarvede elementer på tæppet skaber en god sammenhæng med den hyggelige sofa, som har samme smukke farve.

Et vægtæppe som skiller sig ud

Med dets mørkebrune og halvdystre farve og de unikke former skiller dette vægtæppe sig ud fra mængden.

De forskellige brune nuancer giver et smukt farvespil i tæppet, som fanger øjet med det samme. De smukke, varme farver tilfører derudover masser af liv til det ellers meget hvide rum.

Sæt kulør på børneværelset

Dette store vægtæppe bringer en række smukke, afdæmpede farver samt glæde ind i det hyggelige lille børneværelse.

De rosafarvede vægge spiller godt sammen med tæppet, hvor den sarte rosafarve går igen. De små frynser for enden af tæppet giver lidt spræl og liv til tæppet og har en rigtig fin effekt på helhedsindtrykket.

Det rene kunstværk

De smukke farvenuancer og det frynsede look gør dette vægtæppe til det rene kunstværk.

Tæppet passer perfekt til en tom væg i stuen, som mangler liv og farve. Især den smukke, gule farve giver vægtæppet et unikt udtryk, som gør, at det med garanti vil fange enhvers opmærksomhed.