Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Sådan indrettes et helt smalt rum til spisestue

Sådan får du plads til spisestuen – også selvom kvadratmeterne er sparsomme!

Den smalleste spisestue

Hej Lone,

Vi skal til at rokere rundt på vores køkken og bad for at få mere plads i det lillebitte køkken, der er i dag.

Når vi bytter rundt, kan vi lægge noget gangareal til køkkenet samt et mindre kammer, hvor vi oven i købet har fået lov at etablere altan. Alt bliver superfint, bortset fra at vores spisestue nok får svært ved at være i kammeret, der er ret smalt. Det er det oprindelige pigekammer fra dengang, man havde pige i huset. Det giver ingen mening at blive i vores nuværende spisestue, da vi jo flytter køkkenet væk, så vi håber, at du har et par gode ideer,
så vi kan få indrettet os rigtig rart og funktionelt.

Lone og Mads

Hej Lone og Mads,

Jeg har et rigtig fint forslag her, som I måske kan få inspiration af.

Det er også en meget smal spiseplads, med en tydelig ganglinje til vinduet for enden af rummet. Ved at vælge en bænk på 45–48 cm i dybden, og et kun 85 cm bredt spisebord, sparer man en del plads, og de slanke møbler får rummet til at virke bredere rent optisk. Her er der plads til 8 personer, men bænken kan sagtens rumme fx 4-5 børn, hvis der er mange af dem. Der er også blevet plads til skabe, igen i en plads- og rumbesparende version med fire væghængte overskabe, der tilsammen danner et fint møbel med luft på alle fire sider. Skulle jeres kommende altanudgang sidde midt i endevæggen, så ”flytter” I ganglinjen til en af siderne ligesom her, så I får plads til det hele.

Lone

Relaterede Artikler