Hay sofaer pude pude betræk plaid uld
© Hay

Forny din sofa med 9 lækre tekstiler

Hvis din sofa trænger til et nyt forårs look, så pift den op med disse puder og plaider.

Et frisk pust

Puder og plaider skaber hygge i hjemmet, og så giver de en mulighed for at kombinere forskellige mønstre og farver i stuen, og dermed give hjemmet et nyt frisk pust.

Rolige farver

Disse puder fra Himla i let krøllet stof findes i 10 forskellige farver. Find dem i friske pang farver, eller vælg dem i de rolige farver som på billedet. Hver kombination tilfører en helt særlig forårsstemning til din stue.

50x50 cm., 372,00 kr., Himla.

sofaer pude pude betræk plaid uld hvid
© Himla

Blød velour

De fine runde puder er lokalt produceret i slidstærk kvalitet. Farverne er dybe, og kombinationsmulighederne uendelige. Puder i velour kan sagtens kombineres med puder i andet stof for et flot udtryk i sofaen.

Ø: 45 cm., 599,00 kr., Skriver Collection.

sofaer pude pude betræk plaid uld velour
© Skriver Collection

Let og luftig

Disse plaider fra Hay har en skøn krøllet tekstur i letvægts bomuld. De findes i forskellige farver, så du kan finde netop den, som passer bedst ind i din personlige stil. Farverne er både diskrete og friske – perfekt til forårsindretningen.

Fra 699,00 kr., Hay.

hay sofaer pude pude betræk plaid uld
© Hay

Luksuriøst pynt

Denne nye serie af puder fra Ferm Living fokuserer på blødhed, komfort og æstetik. Fløjlspuderne findes i seks forskellige dybe farver, og kan med fordel blandes. For et renere udtryk kan flere puder af den samme farver også give sofaen nyt liv.

45x45 cm., 399,00 kr., Ferm Living.

sofaer pude pude betræk plaid uld velour
© Ferm Living

Klassisk udtryk

Horizon puderne fra Elvang har et klassisk skandinavisk udtryk. Puderne vil på en og samme tid tilføre hjemmet hygge og luksus. Pudens farvespil leder tankerne hen på overgangen mellem hav og himmel, og giver en afslappende følelse.

40x60 cm., 649,00 kr., Elvang Denmark.

sofaer pude pude betræk plaid uld hvid blå
© Elvang Denmark

Flotte mønstre

Geometriske mønstre er perfekte til at fornye din sofa. Med denne stribet plaid i bomuld vil du komme til at sidde både blødt og stilfuldt i din stue.

130x180 cm., 995,00 kr., Marimekko.

sofaer pude pude betræk plaid uld striber sort hvid
© Marimekko

Ensfarvet og stilrent

Blødt velour i den fineste kvalitet er, hvad der kendetegner den nye pudeserie fra Louise Smærup. I den klassiske rektangulære form giver den sofaen og din stue et moderne og skandinavisk look.

60x40 cm., 549,00 kr., Louise Smærup.

Ægte luksus

Hvis du får fingerne i dette special-edition plaid fra Fritz Hansen, er du i besiddelse af ægte kvalitet. Det varierende mønster i fine jordfarver vil give din sofa et roligt udtryk.

60-års jubilæumskollektion 2018, 130x195 cm., 1.499,00 kr., Fritz Hansen.

sofaer pude pude betræk plaid uld fritz hansen
© Fritz Hansen

En pude med pang

Opfrisk din sofa med denne pude i en farverig pink. Den markante farve skaber spil i indretningen, og er god til at give sofaen et nyt friskt forårs udtryk.

50x75 cm., 578,00 kr., Tine K Home.

sofaer pude pude betræk plaid uld pink
© Tine K Home