Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Lad dig blive inspireret af 10 smukke spisestuer fra Pinterest

Vi har samlet 10 af de flotteste spisestuer på Pinterest, så du kan få inspiration til din indretning.

Pink tema

Farvede stole giver en smuk kontrast i en ellers hvid og sort spisestue. På billedet er der valgt pink stole i velour, hvilke hurtigt kommer til at danne tema i stuen.

Forskellige stole

Hvis du søger et ekstra twist i spisestuen, er det igen oplagt at kigge på spisebordsstolene. Du kan med fordel kombinere forskellige slags spisebordsstole i forskellige farver - ligesom på billedet.

Nordisk

Enkel og nordisk inspirerede indretning med sine hvide farvenuancer og minimalisme.

Elegant

Elegant og endnu engang enkel i sin indretning - dog med en kombination af forskellige farvede stoleben og form, hvilket giver et kreativt twist i indretningen.

Rød fløjl

Stolene i denne spisestue i rød fløjl skaber en smuk kontrast i indretningen. Hvis du ønsker ekstra eller anden farve i din spisestue, så er det oplagt at vælge stole i farver.

Mange detaljer

Hvis du har mange plakater og andre smukke elementer, så er det bare med at vise dem frem - især i spisestuen. Det skaber en personlig og hyggelig indretning.

Dekorativ lampe

Det behøver ikke blot at være dine stole, der er de kreative elementer i din spisestue - du kan også vælge en dekorativ lampe og lade den være blikfang.

Smukt lysindfald

Hvis du har mulighed for at få et smukt lysindfald i spisestuen, er det bare med at udnytte dette!

Pink & messing

De smukke, pinke spisebordsstole er en genganger. Og denne gang med kombination af lamper i messing, hvilket skaber en feminin og stilfuld indretning.

Sort og hvid

De sorte og hvide nuancer er altid en vinder! I spisestuen skaber de en enkel og stilsikker indretning.

Relaterede Artikler