Giv spisestuen en makeover: Lad dig inspirere af 10 smukke spisestuer fra Pinterest

Vi har samlet 10 af de flotteste spisestuer fra Pinterest - find inspiration til din spisestue-makeover her.

Elegant stolemix

Hvis du vil tilføje et ekstra personligt element til din spisestue, kan du indrette med et mix af forskellige spisebordsstole.

Her har man sørget for, at alle spisebordsstolene er i træ, hvilket skaber en flot rød tråd, samtidig med at de forskellige stoledesign giver liv og masser af personlighed til indretningen.

Klassisk nordisk

Det lyse træ på både gulv og spisebord, de elegante, sorte elementer og den minimalistiske indretning er alt sammen karakteristisk for den klassiske nordiske stil, som denne spisestue emmer af.

Brug planter og billeder på væggene til at bryde med de rene linjer og tilføre et personligt touch til indretningen.

Lampe i fokus

Lad spisebordslampen være blikfang i din spisestue - det er en nem og enkel måde, hvorpå du kan lade din spisestue skille sig ud fra mængden.

Sørg for, at den øvrige del af indretningen er holdt afdæmpet, så ikke der er for mange ekstraordinære ting, der tager opmærksomhed, når man træder ind i rummet. På den måde bevarer du et visuelt roligt udtryk.

Smukt lysindfald

Masser af naturligt dagslys er med til at skabe en indbydende stemning i ethvert rum, og samtidig kan det få rummet til at syne større.

Har du mulighed for det, er det derfor en fordel at indrette spisestuen i et rum med et godt lysindfald.

Sort og hvid

Sort og hvid er og forbliver en sikker vinder, når det kommer til indretning. Det er en nem måde at skabe visuel ro, og så er det kendetegnende for den nordiske stil.

Du kan med fordel bruge træelementer og andre varme nuancer til at bløde de sorte og hvide farver op.

Grøn velour

Velour har længe været et hit i indretningen, og spisestuen er ingen undtagelse. Her er særligt spisebordsstole i velour populære, og de kommer i alverdens fine farver.

Denne fine spisestue er indrettet med et par grønne velourstole, som giver både farve, varme og ikke mindst hygge til rummet.

Det populære, runde bord

Et rundt spisebord er både praktisk og smukt, og så er det et kæmpe hit i indretningen for tiden. Særligt det runde spisebord med lameller på soklen trender, og dette med god grund.

Den elegante sokkel giver nemlig et smukt spil i indretningen og giver samtidig spisestuen et personligt udtryk.

LÆS OGSÅ

Personlig spisestue

Denne spisestue emmer af velovervejede og finurlige detaljer såsom det fine mix af stole, de mange planter og den smukke billedvæg.

De mange detaljer bidrager til et personligt udtryk i spisestuen, og er samtidig en nem måde at få farver ind i de ellers neutrale omgivelser.

Smuk og praktisk opbevaring

Spisestuens primære funktion er naturligvis at fungere som samlingssted for familien, men opbevaring vil for mange også være et essentielt element i spisestuen.

Her har man lavet en smuk opbevaringsløsning i form af en indbygget skabsvæg med glas, som kan bruges til opbevaring af alt det, du ikke har plads til i køkkenskufferne.

Et rum i rummet

Gulvtæpper kan være særligt praktisk i større køkken-alrum, som har flere funktioner, da de kan bruges til at inddele rummet i zoner.

Brug for eksempel gulvtæpper til at markere spiseområde, køkkenområde og måske sofaområde i køkken-alrummet. Gulvtæpperne vil udover at opdele rummet i zoner også afhjælpe dårlig akustik og skabe en hyggelig stemning i rummet.