Kig ind i 6 forskellige stuer

Stuen er et vigtigt rum i hjemmet. Her inviteres du indenfor i 6 forskellige stuer, som har hver sin stil.

Stemningsfuldt stue
© Christina Kayser Onsgaard

Denne stue hører hjemme hos ægteparret Bettina og Thomas Beltner, der driver modetøjsbutikkerne "Bettina Beltner". Indretningen følger årstiderne og stemningerne.

Indretningen er et vellykket miks af moderne, rene linjer og hyggelig vintage med enkelte industrielle indslag og dramatisk kunst for at give det hele noget kant.

Her kan du læse hele reportagen Det handler om stemninger.

En stue af beton
© Karsten Damstedt

I denne lejlighed i Malmø bor Cord Siegel med sin familie. Indretningen er bevidst minimalistisk og meget velovervejet. Enkelte 70’er-inspirerede ting får lov at pynte op, og hist og her er der dekoreret med nogle få, stærke farver.

Her kan du læse hele reportagen Nedlagt værft blev bæredygtigt hus.

Personligt, overdådigt og hyggeligt
© Line Klein

Karsten Bach, som er tidligere pelschef hos Birger Christensen, var ved at være træt af stramme linjer, reoler uden bøger og et totalt fravær af det overdådige. Derfor har han bevidst indrettet hjemmet meget overdådigt, personligt og hyggeligt.

Karsten Bach og hans kæreste, Torben Pedersen, er vild med den franske art deco-stil, og kufferterne er ofte fyldte med pynteting når parret har besøgt Paris.

Her kan du læse hele reportagen Helt bevidst for meget.

Kontraster i stuen

Stuens farver blender fint ind i hinanden og skaber en harmonisk stemning. Stuen hører hjemme i et hus i nordsjælland, hvor klassiske nordiske rene linjer bliver brudt af pelsede skind og naturlige materialer.

Her kan du læse hele reportagen Lyse linjer i nord.

Patricier-stue

Patriciervillaen fra 1917 er istandsat med stor respekt for den såkaldte skønvirkestil, en særlig dansk arkitekturretning, som dyrkede det nationalromantiske i valg af materialer og udsmykning.

Villaen har et eksklusivt og personligt udtryk.

Her kan du læse hele reportagen Stuk og stor kunst i Risskov.

Overraskende stue
© Andreas Mikkel Hansen

Denne stue hører hjemme hos en professionel DJ og hans familie på Frederiksberg. Stuens generelle udtryk er enkelt og hyggeligt, men stuen overrasker: der er nemlig en hel væg fyldt med DJ-pult og plader.

Her kan du læse hele reportagen Ryd op DJ! af Danske BoligArkitekter.