Flotte reoler i alle former og farver

De er ikke kun flotte – de er også praktiske. Her er en masse elegante reoler, der kan gemme alle de ting væk, som du ikke vil have stående fremme.

Rain
© form75.dk

Rain er en elegant reol med skulpturelle elementer. Bag designet står Gino Carollo for Bonaldo. Fra 26.660 kr., form75.dk.

Royal System
© dk3.dk

Designeren Poul Cadovius skabte i 1948 det nyskabende reolsystem Royal System, som vakte opsigt pga. vægophænget og de mange kombinations-muligheder. Systemet er løftet ind i en moderne kontekst af dk3. Fås i eg, sortbejdset eg, valnød og BauBuche-bøgefinér. Fra 6818 kr., dk3.dk.

Fly
© Ilva

Fly er et bud på en enkel væghængt reol fra Ilva. Fås i flere varianter fra 329 kr., ilva.dk.

Minima 3.0
© interstudio.dk

Minima 3.0 fra MDF Italia er et aluminiumssystem med faste hylder, hvor opbevaringsrummene kan lukkes med elementer lavet af træfiberplader. Kasser, skuffer eller skabe fås i flere farver og materialer. interstudio.dk.

Panton Wire reol
© montana.dk

Montana lancerer en ny version af det fleksible Panton Wire system med ekstra dybde og MDF-toppe, som optimerer anvendeligheden. Fås i krom og lakeret stål fra 895 kr. Topplader i lak, glas og marmor fra 250 kr., montana.dk.

Compile-reol
© muuto.com

Cecilie Manz har designet den elegante Compile-reol i lakeret stål for Muuto. 7900 kr., muuto.com.

Do Shelf
© skagerak.dk

Shaker-enkelhed over Skageraks nye reolsystem, Do Shelf, hvor man selv bestemmer højden. 7495 kr., skagerak.dk.

VIPP
© vipp.dk

Vipp breder produktpaletten ud og føjer et reolsystem til kollektionen. Fremstillet i pulverlakeret aluminiumsstel og keramiske hylder. Fra 16.000 kr., vipp.dk.

MA/U Studio
© MA/U Studio

Det danske brand MA/U Studio er nu under italienske De Padovas vinger, og firmaets helt minimale reolsystem høstede masser af ros under årets møbelmesse i Milano. Systemet kan modelleres efter behov, og differentierer sig med sin stringens, hvor alt overflødigt er skåret væk. Pris ved henvendelse, MA/U Studio.

Kaari
© paustian.com

Det Væghængte hyldesystem, Kaari, tegnet af Brdr. Bouroullec for finske Artek. 14.300 kr. paustian.com.

Relaterede Artikler