Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Flotte reoler i alle former og farver

De er ikke kun flotte – de er også praktiske. Her er en masse elegante reoler, der kan gemme alle de ting væk, som du ikke vil have stående fremme.

© Woud

Elevate designet af Camilla Akersveen og Christopher Konings for Woud er et fleksibelt hylde/reolsystem, som kan formes på mange måder. Fra 549 kr., woud.dk.

© WON

Böttcher Henssler Kayser har designet den lille fikse Chord-amagerhylde for danske WON. 1107 kr., wondesign.dk.

© Interstudio

UMS Haller Modular Furniture kan bygges op individuelt og for eksempel anvendes som rumdeler. Pris ved forespørgsel hos Interstudio/interstudio.dk.

© &tradition

Column er designet af John Astbury for &Tradition – et enkelt hyldesystem inspireret af de klassiske søjler. Kan hænge i klynger. Fra 1095 kr., andtradition.com.

© Andersen

A-Shelf er en moderne fortolkning af amagerhylden fra Andersen. Fås i to størrelser fra 1195 kr., andersen-furniture.dk.

© Bolia

Bridge hyldesystem designet af Outofstock for Bolia. Røget eg. 3499 kr., bolia.com.

© Nothern

Wired-hyldesystem designet af Morten & Jonas for Northern. 1490 kr., northern.no.

© Thorup Copenhagen

Still Shelving System kombinerer metal, glas og træ på en elegant måde. Designet af Kasper Thorup fra Thorup Copenhagen. Fra 8449 kr., thorupcopenhagen.com.

© Artek

Kari-systemet fra Artek er designet af de franske designere Ronan & Erwan Bouroullec. 14.730 kr., paustian.com.

© Moebe

Med Shelving System har Moebe skabt en reol, som kan udvides og tilpasses nye rum. Den kan løbe om hjørner og udvides i en uendelighed – og stå frit eller op ad en væg. Fra 4087 kr., moebe.dk.

© Harald Hermanrud

Homer er et prisbelønnet display-system med stor fleksibilitet designet af Harald Hermanrud. Fra 10.999 kr., haraldhermanrud.dk.

© Fogia

Bond-reol designet af By Main for Fogia er et smukt håndlavet system, som kan stå frit eller monteres på væggen. Fås i eg og ask. Fra 5550 kr., nytibo.dk.

© dk3

System Ultra er designet af Poul Cadovius i 1957 og relanceret af dk3. Kan mikses og matches i omfang og farver. Fra 2398 kr., dk3.dk.

© Lago

Italienske Lago er et nyt designmærke på det danske marked. Her finder man blandt andet Air-reolen. Pris på forespørgsel hos Interstudio/ interstudio.dk.

Rain

© form75.dk

Rain er en elegant reol med skulpturelle elementer. Bag designet står Gino Carollo for Bonaldo. Fra 26.660 kr., form75.dk.

Royal System

© dk3.dk

Designeren Poul Cadovius skabte i 1948 det nyskabende reolsystem Royal System, som vakte opsigt pga. vægophænget og de mange kombinations-muligheder. Systemet er løftet ind i en moderne kontekst af dk3. Fås i eg, sortbejdset eg, valnød og BauBuche-bøgefinér. Fra 6818 kr., dk3.dk.

Fly

© Ilva

Fly er et bud på en enkel væghængt reol fra Ilva. Fås i flere varianter fra 329 kr., ilva.dk.

Minima 3.0

© interstudio.dk

Minima 3.0 fra MDF Italia er et aluminiumssystem med faste hylder, hvor opbevaringsrummene kan lukkes med elementer lavet af træfiberplader. Kasser, skuffer eller skabe fås i flere farver og materialer. interstudio.dk.

Panton Wire reol

© montana.dk

Montana lancerer en ny version af det fleksible Panton Wire system med ekstra dybde og MDF-toppe, som optimerer anvendeligheden. Fås i krom og lakeret stål fra 895 kr. Topplader i lak, glas og marmor fra 250 kr., montana.dk.

Compile-reol

© muuto.com

Cecilie Manz har designet den elegante Compile-reol i lakeret stål for Muuto. 7900 kr., muuto.com.

Do Shelf

© skagerak.dk

Shaker-enkelhed over Skageraks nye reolsystem, Do Shelf, hvor man selv bestemmer højden. 7495 kr., skagerak.dk.

VIPP

© vipp.dk

Vipp breder produktpaletten ud og føjer et reolsystem til kollektionen. Fremstillet i pulverlakeret aluminiumsstel og keramiske hylder. Fra 16.000 kr., vipp.dk.

MA/U Studio

© MA/U Studio

Det danske brand MA/U Studio er nu under italienske De Padovas vinger, og firmaets helt minimale reolsystem høstede masser af ros under årets møbelmesse i Milano. Systemet kan modelleres efter behov, og differentierer sig med sin stringens, hvor alt overflødigt er skåret væk. Pris ved henvendelse, MA/U Studio.

Kaari

© paustian.com

Det Væghængte hyldesystem, Kaari, tegnet af Brdr. Bouroullec for finske Artek. 14.300 kr. paustian.com.