Flotte reoler i alle former og farver

De er ikke kun flotte – de er også praktiske. Her er en masse elegante reoler, der kan gemme alle de ting væk, som du ikke vil have stående fremme.

© Woud

Elevate designet af Camilla Akersveen og Christopher Konings for Woud er et fleksibelt hylde/reolsystem, som kan formes på mange måder. Fra 549 kr., woud.dk.

© WON

Böttcher Henssler Kayser har designet den lille fikse Chord-amagerhylde for danske WON. 1107 kr., wondesign.dk.

© Interstudio

UMS Haller Modular Furniture kan bygges op individuelt og for eksempel anvendes som rumdeler. Pris ved forespørgsel hos Interstudio/interstudio.dk.

© &tradition

Column er designet af John Astbury for &Tradition – et enkelt hyldesystem inspireret af de klassiske søjler. Kan hænge i klynger. Fra 1095 kr., andtradition.com.

© Andersen

A-Shelf er en moderne fortolkning af amagerhylden fra Andersen. Fås i to størrelser fra 1195 kr., andersen-furniture.dk.

© Bolia

Bridge hyldesystem designet af Outofstock for Bolia. Røget eg. 3499 kr., bolia.com.

© Nothern

Wired-hyldesystem designet af Morten & Jonas for Northern. 1490 kr., northern.no.

© Thorup Copenhagen

Still Shelving System kombinerer metal, glas og træ på en elegant måde. Designet af Kasper Thorup fra Thorup Copenhagen. Fra 8449 kr., thorupcopenhagen.com.

© Artek

Kari-systemet fra Artek er designet af de franske designere Ronan & Erwan Bouroullec. 14.730 kr., paustian.com.

© Moebe

Med Shelving System har Moebe skabt en reol, som kan udvides og tilpasses nye rum. Den kan løbe om hjørner og udvides i en uendelighed – og stå frit eller op ad en væg. Fra 4087 kr., moebe.dk.

LÆS OGSÅ

© Harald Hermanrud

Homer er et prisbelønnet display-system med stor fleksibilitet designet af Harald Hermanrud. Fra 10.999 kr., haraldhermanrud.dk.

© Fogia

Bond-reol designet af By Main for Fogia er et smukt håndlavet system, som kan stå frit eller monteres på væggen. Fås i eg og ask. Fra 5550 kr., nytibo.dk.

© dk3

System Ultra er designet af Poul Cadovius i 1957 og relanceret af dk3. Kan mikses og matches i omfang og farver. Fra 2398 kr., dk3.dk.

© Lago

Italienske Lago er et nyt designmærke på det danske marked. Her finder man blandt andet Air-reolen. Pris på forespørgsel hos Interstudio/ interstudio.dk.

Rain
© form75.dk

Rain er en elegant reol med skulpturelle elementer. Bag designet står Gino Carollo for Bonaldo. Fra 26.660 kr., form75.dk.

Royal System
© dk3.dk

Designeren Poul Cadovius skabte i 1948 det nyskabende reolsystem Royal System, som vakte opsigt pga. vægophænget og de mange kombinations-muligheder. Systemet er løftet ind i en moderne kontekst af dk3. Fås i eg, sortbejdset eg, valnød og BauBuche-bøgefinér. Fra 6818 kr., dk3.dk.

Fly
© Ilva

Fly er et bud på en enkel væghængt reol fra Ilva. Fås i flere varianter fra 329 kr., ilva.dk.

Minima 3.0
© interstudio.dk

Minima 3.0 fra MDF Italia er et aluminiumssystem med faste hylder, hvor opbevaringsrummene kan lukkes med elementer lavet af træfiberplader. Kasser, skuffer eller skabe fås i flere farver og materialer. interstudio.dk.

Panton Wire reol
© montana.dk

Montana lancerer en ny version af det fleksible Panton Wire system med ekstra dybde og MDF-toppe, som optimerer anvendeligheden. Fås i krom og lakeret stål fra 895 kr. Topplader i lak, glas og marmor fra 250 kr., montana.dk.

Compile-reol
© muuto.com

Cecilie Manz har designet den elegante Compile-reol i lakeret stål for Muuto. 7900 kr., muuto.com.

Do Shelf
© skagerak.dk

Shaker-enkelhed over Skageraks nye reolsystem, Do Shelf, hvor man selv bestemmer højden. 7495 kr., skagerak.dk.

VIPP
© vipp.dk

Vipp breder produktpaletten ud og føjer et reolsystem til kollektionen. Fremstillet i pulverlakeret aluminiumsstel og keramiske hylder. Fra 16.000 kr., vipp.dk.

MA/U Studio
© MA/U Studio

Det danske brand MA/U Studio er nu under italienske De Padovas vinger, og firmaets helt minimale reolsystem høstede masser af ros under årets møbelmesse i Milano. Systemet kan modelleres efter behov, og differentierer sig med sin stringens, hvor alt overflødigt er skåret væk. Pris ved henvendelse, MA/U Studio.

Kaari
© paustian.com

Det Væghængte hyldesystem, Kaari, tegnet af Brdr. Bouroullec for finske Artek. 14.300 kr. paustian.com.