Design din egen personlige bogreol-væg

Smarte build-in løsninger, bogreoler fra gulv til loft og unikke reoler, du ikke har set før. Find inspiration til din næste bogreol her.

Bogreol integreret i boligens arkitektur

Med en bogreol fra gulv til loft får de farverige bøger virkelig lov at dominere i indretningen, som her hvor bogreolen er en del af boligens arkitektur, hvor særligt det fine loft-til-kip er i fokus.

En sådan løsning fungerer som alternativ til en malet eller tapetseret væg og bringer liv og spil ind i indretningen.

Kvadratiske hylder

Der skal ikke meget til, at en bogreol får et rodet og usammenhængende udtryk, hvis farver og former er sat sammen på tilfældig vis.

Bogreoler med kvadratiske rum kan dog imødekomme dette og bidrage til at skabe orden og symmetri. Se for eksempel her, hvordan den hvide bogreol med kvadratiske rum står i smuk kontrast til de mange forskellige farver i reolen og bidrager til at skabe et mere harmonisk og roligt udtryk.

Bøger hele veje rundt om døren

En dør skal ikke stå i vejen for dit reol-projekt. Her omringes de smukke, franske døre af en virkelig fin bogreol, som kombinerer små og store rum.

På den måde får du en hel bogreol-væg med plads til bøger og pynteting, og du kan samtidig bibeholde døråbningen.

Bogreol som vægdekoration

Lad bogreolen fylde en hel væg, så den fungerer som et alternativ til en malet eller tapetseret væg. Du kan med fordel lade bogreolen være hvid ligesom væggene, for på den måde at lade tingene i reolen komme i fokus.

Det er en smart måde at kombinere vægdekoration med praktisk opbevaring, og bogreolen får samtidig karakter af en indbygget reol, hvilket skaber ro og harmoni i rummet.

Bogreol og udstillingshylder

Bogreolen er ikke nødvendigvis forbeholdt dine bøger. Hvis du vil give reolen et lettere udtryk og samtidig tilføre et personligt touch til indretningen, kan du med fordel fylde bogreolen med arvestykker, nips fra rejser og andre pynteting, som har en betydning for dig.

Hvis du selv designer og bygger reolen, kan du sågar lave et af rummene i reolen så stort, at der er plads til at hænge et maleri, som det er gjort her.

Farvekoordineret bogreol

Ved at farvekoordinere alle bøgerne i din bogreol, kan du give den karakter af et kunstværk eller en form for vægdekoration, som du kan bruge aktivt i din indretning.

Her fungerer bøgerne på bogreol-væggen som et farverigt og iøjnefaldende element i den ellers afdæmpede, minimalistiske indretning. På trods af reolens mange bøger og farver formår man at holde det samlede indtryk i hjemmet roligt, netop fordi reolen placeres i en afdæmpet indretning.

Bogreol på hjemmekontoret

Hjemmekontoret kan nemt blive kedeligt og uinspirerende, og netop dette kan en bogreol fyldt med bøger afhjælpe.

En masse bøger på væggen giver dig noget at kigge på i løbet af arbejdsdagen, og det bryder samtidig med den måske neutrale indretning og bringer farver og liv ind i rummet. Har du hvide vægge på kontoret kan du med fordel vælge en bogreol i træ, for på den måde at lade bogreolen træde i karakter.

Kunstnerisk bogreol i træ

Denne fine bogreol i træ har et legende og let udtryk, og fungerer som det ultimative blikfang, når man træder ind i rummet.

De atypiske former og selve opbygningen af reolen giver den nærmest karakter af et kunstværk, samtidig med at den rummer masser af opbevaringsplads. Det perfekte valg til det tomme og udtryksløse hjemmekontor eller til stuen, hvor du ønsker at skabe et anderledes og let udtryk.

Diskret bogreol

En indbygget bogreol som denne er en smart og diskret løsning til dig, der ønsker en bogreol, som hverken fylder for meget eller tager for meget fokus i indretningen.

Ved at bygge reolen ind i væggen, sparer du gulvpladsen ud i rummet, og det giver samtidig bogreolen et lettere og mere diskret udtryk. Derudover bidrager den indbyggede reol til et harmonisk udtryk i rummet og er med til at skabe sammenhæng i indretningen.

Asymmetriske hylder

Bring farver, liv og ikke mindst asymmetri ind ind i hjemmet med en bogreol som denne, hvor rummene er bygget i forskellige størrelser. På den måde kan du skabe en diskret kontrast til de rene og minimalistiske linjer i hjemmet.

Den hvide bogreol har endda en fin skabsrække forneden, hvor man kan gemme rod og småting væk, mens man i de åbne rum kan udstille alt fra bøger til fine pynteting, som tilmed bidrager til at skabe en personlig og hjemlig følelse.