Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Design din egen personlige bogreol-væg

Dekorative bøger, smarte build-in løsninger og gulv til loft reoler. Find inspiration til bogreoler til dit hjem.

bogreol væg med stige i stuen

© Gert Skærlund Andersen

Bogreol integreret i boligens arkitektur

Det giver en super fed effekt med reoler fra gulv til loft. Her er reolen tænkt ind i arkitekturen og giver et gennemført resultat.

Bogreol på flere etager

En bogreol behøver ikke kun fylde én væg, den kan sagtens strække sig over flere vægge – på flere etager. Lad trappen bryde med den spraglede væg af bøger og skab et unikt look til din trappegang.

Indbygget arbejdsplads

Det er praktisk at have alle bøgerne lige ved hånden ved skrivebordet. Denne smarte løsning giver muligheden for dette ved det indbyggede skrivebord i bogreolen. Rammerne er sat, og det hele er samlet ét sted.

Kvadratiske hylder

Bogreoler kan let blive rodede at se på, men med kvadratiske former kan det hjælpe lidt på sagen. De lige linjer skaber et mere enkelt og stilrent udtryk.

Som på de gamle biblioteker

Rullende stiger har en vis charme. Man ser dem på gamle arkiver og biblioteker. De bliver også tit brugt på film for at skabe en autentisk og hyggelig stemning. Få samme look hjemme hos dig.

Kombineret galleri og reol

Hele væggen behøver ikke være én stor bogreol. Bryd den med dekorative billeder helt op til loftet og få en væg til kunst og litteratur.

Bøger hele vejen rundt om døren

En dør skal ikke stå i vejen for dit reol-projekt. Her har man integreret bogreolen fint til døren. På denne måde får du en hel væg med bøger og samtidig bevare døråbningen. Giver et ekstravagant og romantisk udtryk.

Relaterede Artikler