© IKEA // YPPERLIG 2-personers sofa, 4.499 kr.

Cool basisprodukter til stuen

IKEA har sammen med designerduoen HAY lavet en kollektion med basisprodukter, der gør det nemt at indrette en stue med plads til det hele. Lad dig inspirere af seriens rene linjer med cool tvists.

Stuen er det mest alsidige rum i boligen; der skal være plads til fordybelse i de aktiviteter, der tæller for dig og dine nærmeste – og selvfølgelig også bare at have fødderne oppe på sofabordet.

Se her, hvordan de smukke produkter fra den nye kollektion, YPPERLIG, der er designet af IKEA og HAY, kan skabe en følelse af rummelighed. YPPERLIG kan både købes i varehusene og online og rummer 57 artikler i et tidløst og enkelt design.

Tip 1: Skab rene linjer

Det behøver ikke at være kompliceret at opnå en enkel stil. Sørg først og fremmest for at skille dig af med de ting i stuen, som er overflødige. Og gå efter funktionelle møbler med et enkelt og nutidigt design.

Tip 2: Velvalgte småmøbler

Vælg praktiske småmøbler med omhu og uden overdådige detaljer. Det vil give en følelse af rummelighed og ro, desuden kan de nemt flyttes rundt efter behov, og du har plads til en stemningsskabende vase.

Tip 3: Farver

Mange er måske trætte af den skandinaviske hvide enkelthed – der må gerne være atmosfære. Mal dine vægge i en eller to farver, så du "forstyrrer" enkeltheden med et iøjefaldende spil, der udtrykker personlighed, og pynt med tekstiler i trendfarver.

Tip 4: Spejle

De fleste bruger spejle på badeværelset, men brug dem også gerne i din stue. De får rummet til at virke større og meget mere levende. Ved at vælge spejle med stilrene rammer, vil du fastholde det enkle look.

Tip! Se og shop YPPERLIG i IKEA eller online.