Sov godt!

Stilfuld seng ...
© bobedre.dk

Stilfuld seng ... Den helt enkle AVS-seng har ramme og ben i sortmalet træ, og man kan vælge forskellige tekstiler til hovedgærdet. Fås i flere størrelser, fra 20.755 kr. inkl. lamelbunde og madras, Auping.

Hjärterö
© bobedre.dk

Hjärterö er Carpe Diems svanemærkede boksmadras med ekstra stor fjederdybde og trykaflastende bund- segment. Fås med ekstra fjedrende topmadras, der har sommerside, stoppet med bomuld, og vinterside, stoppet med uld, og med talalay-latex i midten. 180 x 200 cm inkl. topmadras Exclusive, ca. 37.800 kr., Carpe Diem/ Smag & Behag.

Navnet Fluff
© bobedre.dk

Navnet Fluff passer mere end godt til den nye seng fra Bonaldo, der står som et stort, blødt og indbydende møbel – både gavl og ramme er nemlig polstret med dunfyld. Alt betræk kan tages af og vaskes, fra 38.300 kr., Skanbach Furniture.

En smuk sengegavl
© bobedre.dk

En smuk sengegavl kan være prikken over i’et. Svenske Gunilla Allard har skabt denne gavl, Cumulus, som fås i flere størrelser og kan tilpasses målene på din madras. Udført i hør, bomuld og læder og fås med et aftageligt, quiltet duntæppe, der let kan afmonteres. Fra 23.660 kr., Erik Jørgensen.

Enkel, japansk æstetik
© bobedre.dk

Enkel, japansk æstetik præger sengen Blues med indbygget elevation i hovedgærdet. Udført i skandinavisk fyrretræ og skal bruges med futonmadras, som japanerne sværger til for en sund søvn. Fås i flere mål, fx 180 x 200 cm, 3265 kr. ekskl. madras, Japanske Møbler.

Skab stemning
© bobedre.dk

Skab stemning og velduft med de smukke duftlys fra engelske Miller Harris. Bag mærket står Lyn Harris, uddannet parfumier, som nøje har udvalgt de forskellige duftnoter. 179 kr., Illums Bolighus eller ezzence.dk.

Hele lampen lyser
© bobedre.dk

Hele lampen lyser i designer Tine Mouritsens nye version af plisséskærmen, som hun har skabt for Le Klint. All In er håndfoldet og udført i acryl og plissé, h 28 cm, diam. 18 cm, 1995 kr., Le Klint.

Varmlødet valnøddetræ
© bobedre.dk

Varmlødet valnøddetræ på lågerne af garderobeskabet Cell med hvidlakeret ramme i mdf. Kommer med indretningsmodul bestående af bøjlestang og løse hylder, h 140 x b 80 x d 35 cm, 4139 kr., Bolia.

Med lækkert sengetøj
© bobedre.dk

Med lækkert sengetøj behøver du ikke sengetæppe. Her er det Colour Block i 100% bomuldssatin, designet af Sholten & Baijing, fås i flere farver. L 200 x 140 cm, 499 kr., Hay.

Nye farver
© bobedre.dk

Nye farver på svenske Hästens håndbyggede kontinentalsenge, som er udført i et nyt miks af uld og bomuld og ekstra luftige hestehår. Og så har hver seng fået nye funktioner afhængig af modellen. Fås i 20 forskellige farver, fx lime, lyseblå og lyng, fra 23.170 kr., Hästens.

Bokselevationsseng
© bobedre.dk

Bokselevationsseng med slide back-funktion, der kører tilbage, når hovedenden hæves. Med indbygget vendbar Dunlopillo-madras i soft, medium eller fast naturlatex. Fås i sort og sand. 90 x 200 cm, fra 19.995 kr., Dunlopillo.

Et stort spejl
© bobedre.dk

Et stort spejl giver større rumfornemmelse og er praktisk, hvis du har din garderobe i soveværelset. Her er det modellen Pure Nature med ramme i finsk genbrugstræ, 95 x 210 cm, 5800 kr., House Doctor.

Opbevaring, opbevaring, opbevaring!
© bobedre.dk

Opbevaring, opbevaring, opbevaring! Vi har brug for det, og pladsen under sengen er godt udnyttet her, hvor du nemt kan vippe sengen op og komme til dine sko, sengetøj eller hvad, du vælger at gemme her. Til madrasmål 140 x 200 cm, selve sengen måler 213 x 151 cm, 4999 kr., BoConcept.

Så står vi op!
© bobedre.dk

Så står vi op! De fleste af os kan ikke undvære et vækkeur, og hvorfor ikke vælge ét, som samtidig er flot på natbordet? Det blødt æggeformede Dada Clock i håndpoleret glas fra Artecnica fås også i ravfarvet og aquablå, ca. 699 kr., Wannekes.com.

Skufferne er gemt
© bobedre.dk

Skufferne er gemt bag lågen i varmt træ i det lille kombinerede sengebord og kommode, Nyvoll, med hvid glasplade på toppen, 50 x 45 cm, 599 kr., Ikea.

Et helt nyt materiale
© bobedre.dk

Et helt nyt materiale air gel, er indbygget i elevationssengen i et trykaflastende net, som fordeler vægten og tilpasser sig kroppen. Og vælger du topmadras med Aloe Vera-udtræk, får du også dens beroligende og antibakterielle egenskaber med i seng. 2 stk. 90 x 200 cm, fra 19.999 kr., IDEmøbler.

Et skrin
© bobedre.dk

Et skrin til dine smykker, ur og andet, du har på natbordet. Udført i træ betrukket med læder, 299 kr., Broste.

Luksussengetøj
© bobedre.dk

Luksussengetøj i satinvævet ægyptisk bomuld, Tripp, fås i fire lyse nuancer, 1490 kr. pr. sæt i str. 140 x 200 cm, Georg Jensen Damask.

Hæng sengebordet
© bobedre.dk

Hæng sengebordet på væggen for et luftigt udtryk omkring sengen. Altavoz har vinklede hylder og fås i tre str. med malet inderside i blå, rosa, gul eller beige, fra 1862 kr., Karl Andersson.

Polstret sofaseng
© bobedre.dk

Polstret sofaseng med split back-ryg, som består af to dele, der kan lægges ned uafhængigt af hinanden. Med begge rygstykker nede er det en fin gæsteseng. Fiftynine har knapper i træ og springindlæg i madrassen, pris endnu ikke fastsat, fra Innovation.

Ikea har udviklet et nyt naturmateriale
© bobedre.dk

Ikea har udviklet et nyt naturmateriale til deres boksmadrasser, Sultan Skaun, i bomuld, uld, hestehår og kokosnød, som støtter kroppen, regulerer temperaturen og afleder fugt. Og så er sengen betrukket med lækkert tekstil og fås som noget nyt med polstret gavl til. Som vist, 180 x 200 cm, inkl. topmadras og Breitstad-gavl, 11.196 kr., Ikea.

Sano
© bobedre.dk

Sano er en markant futonseng med sengegavl i japansk rispapirflet, Tatami. Kan nemt konverteres til en enkel sofa om dagen. Perfekt til teenageværelset eller den lille lejlighed. Fås også med futonmadras i hvid, fx 140 x 200 cm, 3951 kr. inkl. gavl. Puder i bomuld med fyld af naturskum, 50 x 55 cm, 668 kr. for to stk., Japanske Møbler.

Smuk kombination og træ og metal
© bobedre.dk

Smuk kombination og træ og metal i den gennemdesignede bordlampe fra tyske E27. Fås også i hvid med rød ledning, h 54 cm, 1999 kr., Bolia

Morgenmad på sengen
© bobedre.dk

Morgenmad på sengen bliver lidt lettere med det rette udstyr. Her sengebakke i sortmalet mahogni, 58 x 36 cm, fås også i hvid, 299 kr., Cinas.

Klassisk og lækkert sengetøj
© bobedre.dk

Klassisk og lækkert sengetøj i 100 % bomuldspoplin med enkelt blåt broderi, fra 1395 kr. pr. sæt, Lexington.