Hængeplanter grønne krukker
© Greenify.dk / Ellos.dk

Sådan bruger du hængeplanter i indretningen

Holder du også af at indrette med planter? Vi har fundet 10 grønne ideer til, hvordan du kan indrette med dine svævende potter på en dekorativ og trendy måde.

Hængeplanter

Find 10 inspirerende eksempler lige her:

Hængende borddekoration

Integrer dine hængeplanter i en lys-dekoration hen over spisebordet, og skab en hyggelig og botanisk stemning i dit hjem.

Plantevæg

Udsmyk en væg med planter og skab en botanisk stemning i dit hjem, som er smuk at se på og som samtidig er perfekt for indeklimaet.

En grøn rumdeler

Brug dine hængeplanter, som en botanisk-rumdeler og skab små hyggelige miljøer i dine rum.

Læs også: 15 planter, der er perfekte til lejligheden

Rå plante-idyl

Lad dine hængeplanter svæve i små metal-potter, som skaber et råt og rustikt look i din indretning. En fin kontrast til de grønne bløde blade.

Bryllupsdekoration

Lad naturen være omdrejningspunkt for din fest og udsmyk f.eks. dine bryllupsborde med smukke hængeplanter fra loftet. Det skaber en unik og eventyrlig ramme for festen.

Tropisk badeværelse

Skab en tropisk stemning på dit badeværelse, ved at hænge dine planter i miljøer hen over dit badekar eller bruseniche. Perfekt for indeklimaet og super trendy at se på.

Unikke krukker

Skab miljøer i din indretning med unikke krukker til din hængeplanter, som skaber stemning og kontrast til dine grønne planter.

Plantegardiner

Holder du også af at indrette med planter? Så dekorer dine vinduer, med smukke hængeplanter, som alternativ til gardiner.

Stueplanter

Brug dine hængeplanter som smukke dekorationer i din indretning, eller som smukke alternativer til din gulvplanter, hvis du har lidt pladsmangel.

Kokedamer

En anderledes hængeplante er disse svævende kokedamer, som er lavet af mos og jord. Passer perfekt ind i din ny nordiske stil og er et frisk pust til indretningen.