Junglen af planter - sådan passer du dem

Pasningen af planter behøver ikke nødvendigvis være en jungle. Her får du en nem og simpel guide til, hvordan du håndterer pasningen af dine planter, og hvor i dit hjem de trives bedst.

oliventræ træ
© Greenify

Oliventræ

Med dette smukke oliventræ, kan du skabe middelhavsstemning i stuen, gerne et sted med direkte sollys. Træet skal ikke overvandes, og har godt af at tørre ud mellem vandinger.

Læs med her, for en skøn billedserie med masser af inspiration til indendørs planter.

plante violinfigen
© Garden Goods

Violinfigen

Dette smukke træ kan blive op til 12 meter højt, men fåes i forskellige størrelser, så den passer til ethvert hjem. Det er anbefalet at vande den 1 gang i ugen, og så trives den allerbedst i et dejlig lyst rum, dog uden direkte sollys.

paradisfugl plante
© Greenify

Den hvide Paradisfugl

Bring tropiske tendenser ind i din stue, men denne skønne plante, som men garanti tiltrækker opmærksomhed. Den hvide Paradisfugl er gladest, hvis den får vand 1-2 gange om ugen, og gerne får en lys plads uden direkte sollys.

kaktus plante
© Pexels

Mickey Mouse Kaktus

Med sit let genkendelige udseende, som ligner Mickey Mouse, har den fået sit navn. Mickey fåes i forskellige størrelser, og kan godt lide en dominerende plads i en solrig vindueskarm. Kaktussen kræver kun at blive vandet når jorden er knastør.

kaktus plante
© Pexels

Blå søjlekaktus

Denne kaktus passer flot ind i det minimalistiske hjem. Videre trives den også fint i travle hjem, da den kun skal vandes, når jorden er helt tør. Den blå søjlekaktus, vil som de andre kaktusser, gerne have en solrig plads i hjemmet.

kaktus plante
© Greenify

Cowboy kaktus

Kaktussen er en skøn og nem plante som ikke kræver meget opmærksomhed. Hvis den får en pyntende plads i et solrigt hjørne, og bliver vandet 1 gang om måneden, så kan den nærmest holde forevigt.

plante retro monstrea
© Bahne

Monstrea

Monstrea er (igen) blevet et rigtig populært valg af plante i mange danske hjem. Den vil pynte hvor end den bliver placeret, dog vil den trives ekstra godt i din spisestue uden direkte sollys. Denne retroplante skal vandes 1-2 gange i ugen.

bomuldsgrene blomst tørret
© Magnolia

Bomuldsgrene

Disse smukke grene er perfekte til at stå til pynt på reolen eller middagsbordet. Grenene er tørret, og skal derfor stå i en flot vase uden vand, og dermed skal de slet ikke passes. Dejlig nemt.

Læs med her, for en skøn billedserie med masser af inspiration til indendørs planter.