kaktus plante
© Pexels

Haven hører ikke kun til udenfor. Få inspiration til nye planter i hjemmet

Sådan får du flere planter i dit hjem | 14 inspirerende ideer, der er lige til at bruge i dit eget hjem.

Om du bor i lejlighed eller i hus med egen have, så kan vi alle blive enige om, at friske blomster og spændende planter skaber liv i hjemmet. Se med, og bliv inspireret!

Store planter, grene, fine blomster og blade giver hjemmet et friskt pust, og kan uden problemer smukt gøres til en del af din egen boligindretning.

Se med nederst i billedserien for inspiration og information om, hvordan du bedst passer dine indendørs planter.

Store planter skaber ro

De større planter, som ellers plejer at høre til i haven, er folk begyndt at flytte indenfor, hvor de fungerer som elegante gulvplanter. Der findes planer i alle størrelser og former, så der er også nogle, der passer til dit hjem og din smag. Og så har de tilmed en gavnende effekt på indeklimaet.

Her er nogle flotte eksempler på, hvordan andre folk bruger planter i hjemmet – og det kan du også.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du skal passe dine planter, har vi lavet en udførlig guide.

Planter til den travle hverdag

De er nemme at vedligeholde, de giver indretningen kant, og de findes i al verdens former. Det er selvfølgelig kaktussen der tales om. Et utroligt populært valg af plante, da den passer perfekt til den moderne travle hverdag, i og med den ikke kræver meget omsorg.

Hvis du allerede har bestemt dig for, hvilke planter, du vil have, kan du gå direkte til guiden om, hvordan du passer dem

Mindre planter på ny måde

Hvis du er til mindre planter, der på en mere diskret måde giver hjemmet et friskt pust, så er der hjælp at hente. Om du er til planter i hele sin pragt eller blot dele af dem, så finder du flot inspiration herunder.

Alternative løsninger til grønt i hjemmet

Det er muligt at skabe en botanisk følelse i hjemmet, uden at have planter som skal passes. Med disse geniale og smukke løsninger får du opfyldt behovet for skønt grønt, uden at skulle tænke over vedligeholdelse.

Men hvilke planter passer bedst til din egen stil?

Læs mere her, hvor vi har lavet en guide over planter, der er nemme at passe, og som du umiddelbart kan putte ind i dit eget hjem.