Nyt liv til præstegården

Familien her påtænker et køb af en større landejendom, som har været præstebolig. Se her, hvordan vores indretningsekspert, Lone Barslund, guider dem til et stort køkken med plads til børn, katte, gæster og hygge.

Kære Lone,

Vi påtænker køb af en større landejendom og måske denne gamle gård, som har været præstebolig.

Vi får plads nok, men den er i dag ulige fordelt på et megastort bryggers og en masse stuer en suites, som vi synes er svære at ændre til de værelser, som vi har brug for.

Det eneste badeværelse er anbragt for enden med adgang via værelser og det skal der laves om på.

På loftetagen er der i dag et fint gavlværelse og to mindre kamre, som har været til gårdens piger, og her kan vi indrette en fin gæsteafdeling. Resten af loftet er råt og til opbevaring.

Vi vil helst bo nedenunder alle sammen, - os voksne og to børn, og så skal vi bruge et kontor også.

Da der ikke er isoleret tilstrækkeligt skal der lægges nye gulve overalt, så du kan flytte på de tværgående vægge i det omfang, du finder det nødvendigt for en fin indretning.

Vi ønsker os et stort køkken med plads til børn, katte, gæster og hygge.

Mange hilsener Fam. Hansen

Kære Hansener,

Det ser fint ud, - det lange hus I har kik på.

I kan få et virkelig dejligt centralt fælles køkkenalrum ved at åbne på tværs af huset.

Med hensyn til de nye adgangsdøre til diverse værelser, så kik nøje på skitserne, - der er en del der er nye og nogle skal have vendt døren, så adgangen bliver mere ligetil og fornuftig.

Der kan indrettes et ekstra badeværelse i det disponible rum, der ligger imellem køkken og entré,- så får I to badeværelser.

Hvis ikke bryggerset skal ødelægges med for mange døre, bør I lave badeværelsesadgangen via det større forældresoveværelse. På plan A er der adgang til soveværelset via alrummet og her hænger det sammen med et lille kontor, hvor den ene væg er garderobeskabe, hvilket gør jeres soveværelse dejlig roligt og uden forstyrrelser. På plan B går man til soveværelset via stue og kontoret, der er halvåbent ind mod stuen.

Køkkenet på plan A er åbent ind mod stuen hvilket giver en afslappet overgang imellem spiseplads og opholdsgruppe. Plan B har et halvlukket køkken med en stor arbejdsø, så det er op til jer at vælge hvad der vil passe jer bedst i hverdagen. For mig er plan A rigtig fin da den giver mulighed for nemt at møblere om når I får lyst til fest og mange mennesker.

De to værelser på den anden side af entreen med trappe er så uens i størrelsen at jeg foreslår at I tager plads fra det store til et stort skab til det lille værelse, - så bliver de nemmere at fordele imellem jeres børn.

Kærlig hilsen Lone